Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok nálatok van ilyen?
9. Olyan szerelemre gondolsz, ami még a házasság előtt volt, csak vége lett?
Igen olyan van (volt) sokáig, az első szerelmemet kerestem mindenkiben, és sajnos a férjem mellett is sokat gondolkodtam rá, álmodtam vele. Ez most már kicsit elhalványult, de még mindig ott van néha a "mi lett volna ha..."
Szerintem nem lehet titokban tartani.
En legalabbis ha beleszeretnek valakibe, outana sovarognek egesz nap, mindig. A ferjem biztosan eszrevenne, nem tudnam titkolni. Es nem is szeretnek vele maradni, azzal akarnek lenni akibe szerelmes vagyok.
Igen. Tizennégy év nem volt elég, hogy kiverjem életem szerelmét a fejemből.
Szeretem a vőlegényemet, és ha most elém állna az a férfi, nem kezdenék vele kapcsolatba, mert ő egy ismeretlen, a vőlegényemmel ellenben rengeteg szrságon túlmentünk, ismerjük egymást, az életemet rábíznám.
Hiányzik a másik férfi? IGen, de ez semmi több. Jókor jött, elrabolta a szívemet, aztán ment is, a barátom viszont... semmilyen fellángolásért nem adnám fel, ami köztünk van.
Nekem olyan van, aki tini koromban nagyon bejött. Plátói szerelem volt, mert neki volt valakije, én meg nem mertem úgy lépni. Viszont mindig kereste a társaságom, írt stb. De viszonylag kevésszer tudtunk találkozni. Semmi sem történt köztünk. Később eltávolodtunk...
A mai napig sokat gondolok rá viszont. Nem tudom kiverni a fejemből. Nem tudom miért van ez. Mára már valószínűleg teljesen más emberek vagyunk. Már nem is láttam őt ezer éve. Mégis vannak időszakok, amikor rendre visszajár a fejembe :) és nem tudok tőle szabadulni...
Közben pedig már házas vagyok néhány éve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!