Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nap mint mint nap nem a férjed, kedvesed mellett alszol feleségnek érizitek magatokat?
Olvastam, bár nem sok kommentelőtől, de vannak páran akiknél tök normális ez. Többek közt nálam is így van. A felesègnek érzés meg az amikor minden reggel egyedül kelsz fel az helyett, hogy a férjed mellett tennéd. Tök egyedül alszol, ébredsz.
Emberek vagyunk. Mindenkinek meg van a napi rutin ami szerint csinálja a napot. Ha a férj mellett alszik valaki bizos mást is érez, mint amikor külön.
Én arra szoktam kelni pl, hogy jó, felkeltem, jó volt aludni, haza jött vajon a férfi akinek a szobája még az este üres volt amikor lefeküdtem? Jól van?
Szóval jellemző a külön alvàs. Sajnos!
Igen. Tök más időben dolgozink, de nem annyira elterő még sem. Furcsa dolog ez. Nap közben nem találkozunk. Este nem alszujk együtt még akkor sem ha lenne rá mód. Ki érti ezt?🤷♀️
Azt gondoltam, hogy jellemző eu a dolog másnál is. Hallani, olvasni mint írtam, mert volt rá precedens, de nem sok.
Mi kezdetektől külön alszunk, tök más a ritmusunk, férjem iszonyú rossz alvó, és kb fele annyi alvással beéri mint én.
De ettől semmivel sem érzem magam kevésbé feleségnek, mert maximálisan helyén van minden a kapcsolatunkban. Este mindig mellém bújik míg elalszom, reggel meg ha épp nem ő ébreszt, akkor én csoszogok át hozzá és bújunk össze 😊
A lényeg szerintem, hogy mindkét félnek jó legyen.
Tesómék is, barátnőmék is külön alszanak amúgy, szóval annyira nem ritka a jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!