Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire van rendben hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire van rendben hogy a férjem ennyire elhagyja magát? Ennyire fáj egy ilyen műtét?

Figyelt kérdés

Szóval 4 napja vették ki a mandulajat, és azóta konkrétan fekszik. Max enni kel fel, azóta egyszer fürdött. Nekünk van két gyerekünk (3 es 5 évesek) ráadásul pont betegek, én vagyok velük 4 napja, ő még konkrétan a tányérját sem rakja el maga után.

Amúgy is általában én csinálok mindent szinte, de most semmit nem csinál. A gyerekekre rá sem néz, kb hozzánk se szól.

Volt nekem is két császárom, tudom milyen a fájdalom. De ez hogy konkrétan mint valami halálos beteg...

Én császár után furdettem a gyereket. Sőt a második után pár nappal főztem.

2024. ápr. 22. 14:01
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
90%
Sajnos olyan rózsát kell szagolnod amilyet szakítottál.
2024. ápr. 22. 15:04
 22/36 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem bármilyen műtét utáni néhány nap alapján lehet és kell megítélni, hogy valaki elhagyja-e magát vagy sem. Az a kérdés, ezen kívül az időszakon mi a helyzet.
2024. ápr. 22. 17:34
 23/36 anonim ***** válasza:
23%
Ha a gyereked feküdne így, betegen, mandulaműtét után, róla is így gondolkoznál? Nem szereted a férjedet, az a baj. Sajnálom azt az embert!
2024. ápr. 22. 21:36
 24/36 anonim ***** válasza:
9%

Utolsó , ezt nem gondoltad komolyan!

A gyerekem az nekem is más, mivel az én vérem, a másik meg hogy gyerek!

Egy felnőtt férfi , akármennyire szeretem, felnőtt és egy idegen!

2024. ápr. 22. 22:15
 25/36 Ghgj ***** válasza:
36%
Rohadtul rendben van, te meg harapj le az egódból és gondolkozz el magadon. Akár pszichológus segítségével. Egy olyan ember szájából, aki császár után pár nappal főz, teljesen hiteltelen az "amúgy is én csinálok mindent szinte" kifejezés. Kajak kérj segítséget.
2024. ápr. 22. 23:54
 26/36 Ghgj ***** válasza:
10%
Ez a tyúkudvar, ami itt összeverődött is nevetséges, a kérdező annyival utalt arra, hogy a férje here, amit az előző kommentben is leírtam, de itt már mindenki szidja. Frusztrált nők gyülekezete. És mielőtt nekiálltok (ezen is) vergődni, én is nő vagyok.
2024. ápr. 22. 23:58
 27/36 anonim ***** válasza:
85%

Az hogy egyébként nem csinál semmi, az probléma.

Az is egy probléma, és ez veled, hogy egy mártír vagy, aki tűri ezt, ahelyett hogy a tőkére lépne.

Ettől még az hogy most egy elég fájdalmas műtét után 1-2 hétig nem csinál semmit, az tők rendben van.

2024. ápr. 23. 06:43
 28/36 anonim ***** válasza:
7%
Vicces mennyi frusztralt dugatlan no gyult itt ossze. Gondolom a ferjuk feszesebb es fiatalabb not dug ok meg itt kotkodalnak
2024. ápr. 23. 08:39
 29/36 anonim ***** válasza:
48%

Biztos lesznek jelei annak,ha már jobban van,és csak rátesz egy két lapáttal a kényelme érdekében. Akkor majd beszélgess el vele. De most hagyd pihenni,ha eddig sem tettél azért semmit,hogy ki vegye a részét a házimunkából.

Még az jutott eszembe,hogy talán eddig sokat volt távol a munkahely miatt,ezért a házimunka nagyrésze rád szakadt. Most pedig hogy otthon fekszik,te ebben azt látod,hogy lusta.

2024. ápr. 23. 09:28
 30/36 anonim ***** válasza:
40%

#24. De igen, komolyan gondolom. Nem kisgyerekre gondoltam. A gyerekem felnőtten is a gyerekem. És ha a 25 éves fiam feküdne itthon mandulaműtét után, eszembe se jutna macerálni, hogy ugyan már, keljen fel és mosson, mosogasson, porszívózzon. A lányom 20 éves, most volt vakbélműtétje. Most akkor négy nappal a műtét után csesztettem volna, hogy lássa már el magát és segítsen a háztartásban? Még négy hét után se! És nekem is volt két császármetszésem. Nem vagyunk egyformák! Eszembe se jutna bántani a férjemet, ha valami baja van, és emiatt pihenni akar. Vagy ha egyáltalán pihenni akar! Attól még nem here! Csak éppen szeretni kéne a házastársunkat, de úgy látom, itt a gyk-án az elég nagy ritkaság!

A kérdezőnek egy háztartási robotgéppel kellett volna összeházasodni.

2024. ápr. 23. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!