Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van rendben hogy a férjem ennyire elhagyja magát? Ennyire fáj egy ilyen műtét?
Szóval 4 napja vették ki a mandulajat, és azóta konkrétan fekszik. Max enni kel fel, azóta egyszer fürdött. Nekünk van két gyerekünk (3 es 5 évesek) ráadásul pont betegek, én vagyok velük 4 napja, ő még konkrétan a tányérját sem rakja el maga után.
Amúgy is általában én csinálok mindent szinte, de most semmit nem csinál. A gyerekekre rá sem néz, kb hozzánk se szól.
Volt nekem is két császárom, tudom milyen a fájdalom. De ez hogy konkrétan mint valami halálos beteg...
Én császár után furdettem a gyereket. Sőt a második után pár nappal főztem.
Utolsó , ezt nem gondoltad komolyan!
A gyerekem az nekem is más, mivel az én vérem, a másik meg hogy gyerek!
Egy felnőtt férfi , akármennyire szeretem, felnőtt és egy idegen!
Az hogy egyébként nem csinál semmi, az probléma.
Az is egy probléma, és ez veled, hogy egy mártír vagy, aki tűri ezt, ahelyett hogy a tőkére lépne.
Ettől még az hogy most egy elég fájdalmas műtét után 1-2 hétig nem csinál semmit, az tők rendben van.
Biztos lesznek jelei annak,ha már jobban van,és csak rátesz egy két lapáttal a kényelme érdekében. Akkor majd beszélgess el vele. De most hagyd pihenni,ha eddig sem tettél azért semmit,hogy ki vegye a részét a házimunkából.
Még az jutott eszembe,hogy talán eddig sokat volt távol a munkahely miatt,ezért a házimunka nagyrésze rád szakadt. Most pedig hogy otthon fekszik,te ebben azt látod,hogy lusta.
#24. De igen, komolyan gondolom. Nem kisgyerekre gondoltam. A gyerekem felnőtten is a gyerekem. És ha a 25 éves fiam feküdne itthon mandulaműtét után, eszembe se jutna macerálni, hogy ugyan már, keljen fel és mosson, mosogasson, porszívózzon. A lányom 20 éves, most volt vakbélműtétje. Most akkor négy nappal a műtét után csesztettem volna, hogy lássa már el magát és segítsen a háztartásban? Még négy hét után se! És nekem is volt két császármetszésem. Nem vagyunk egyformák! Eszembe se jutna bántani a férjemet, ha valami baja van, és emiatt pihenni akar. Vagy ha egyáltalán pihenni akar! Attól még nem here! Csak éppen szeretni kéne a házastársunkat, de úgy látom, itt a gyk-án az elég nagy ritkaság!
A kérdezőnek egy háztartási robotgéppel kellett volna összeházasodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!