Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy értessem meg vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem meg vele, hogy minden rendben?

Figyelt kérdés

Férjemmel 7,5 éve vagyunk egy pár. Van 2 kisgyerekünk, házasok vagyunk, közös minden, tényleg idilli család.

Eddig sosem volt problémánk a féltékenységgel.

Viszont. Barátnőm elmondta, csalja a férjét. kb 3-4 hónapja. Én balga a férjemnek is elmeséltem.

Emellett én a gyes után most jöttem vissza 1 hónapja dolgozni. Kimerítő így 4 év otthonlét után. így nem vagyok otthon az az eddig mindig mindenre mosolygós, energiával teli feleség.

Ő viszont most a fejébe vette, hogy csalom. Hogy a munkahelyemen lehet összeszedtem valakit. Hogy megváltoztam...

3x ültünk le az 1 hónap alatt ezt megbeszélni. és egyszerűen csak az jár a fejében, hogy vérszemet kaptam, mert barátnőm ezt csinálja, engem is csábít az új.

Hogy értessem meg vele, hogy nincs senki?

2023. dec. 20. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"most a fejébe vette, hogy csalom."

Persze, hogy megváltoztál, megváltozott az életed, a mindennapjaid.

Lehet, hogy ő csal, te is vádold meg. Megváltozott, nem bízik benned. Vagy esetleg takargat valamit?

2023. dec. 20. 16:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
1.: Valóban!
2023. dec. 20. 16:44
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
"Kimerítő így 4 év otthonlét után. így nem vagyok otthon az az eddig mindig mindenre mosolygós, energiával teli feleség." - Ezt így elmondtad neki?
2023. dec. 20. 16:50
 4/10 anonim ***** válasza:
41%
Sajnos az emberek egy része tényeg utánoz mindent a másiktól, a barátnőtől, a szomszédtól a nővérétől stb. Nincs önálló személysége, ezek szerint téged se tart többre.
2023. dec. 20. 17:06
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Engem az exem vádolt megcsalással sokszor, teljesen alaptalanul. Aztán ő csalt meg engem. Mindenki magából indul ki.

Ha ezt nem sikerül rendezni magában a frusztrációit, stb, akkor rá fog menni a házasságotok. Sajnálom. Persze ha ő csal valójában, akkor megtudod miféle és megszabadulhatsz tőle úgy, hogy legalább nem pazaroltad rá a fél életed.

2023. dec. 20. 23:12
 6/10 A kérdező kommentje:

ő nem csal, ezt szinte 100%ra tudom.

3# igen, ezt így elmondtam neki

4# ezt azért 7 év együttélés után nem hinném.

2023. dec. 21. 08:56
 7/10 anonim ***** válasza:
65%

Mondjuk, hogyha a férjem ekkora bunkó lenne, nem sokáig maradna a férjem. :(

Gondolkozz el rajta, meddig vagy hajlandó tűrni, hogy valami idióta téveszme miatt hazugnak nevez, és mennyire akarod átadni a gyereknek ezt a mentalitást.

2023. dec. 21. 22:21
 8/10 A kérdező kommentje:

azért ácsi...

több mint 7 éve vagyunk együtt. párszor megjegyezte ezt. oké, elég bunkó dolog. de most pár ilyen beszólásért nyújtsam be a válópert?

ezért tart ennyi válásnál a mai társadalom. szerintem elöbb meg kellene javítani a problémát, ehhez kértem segítséget, majd ha nem megy, utána gondolkodni egy esetleges váláson.

2023. dec. 22. 07:11
 9/10 anonim ***** válasza:
77%

Oké, akkor ne, nyeljél csendesen, hogy hazugnak nevez és bizalmatlankodik. Ha neked ez belefér... (a gyerekeknek kell a szr párkapcsolati minta).

Segítséget meg akkor lehet kérni, ha a másik is akarja.

TE egyelőre itt kérdezgetsz vadidegeneket, ahelyett, hogy vele beszélnél, és KÖZÖSEN keresnétek megoldást a problémára, akár szakember bevonásával.

2023. dec. 22. 22:41
 10/10 anonim ***** válasza:
51%
Megjavítani gondolsz egy paranoid téveszmét?! Ez egy pszichiátriai zavar! Be tud szépen durvulni kezelés nélkül és pokollá teszi az életedet! Inkább próbáld rávenni a férjed, hogy forduljon szakorvoshoz, mert nincs a realitásban és ez neki és neked is elfogadhatatlan. Kárt okoz!
2023. dec. 23. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!