Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értessem meg vele, hogy minden rendben?
Férjemmel 7,5 éve vagyunk egy pár. Van 2 kisgyerekünk, házasok vagyunk, közös minden, tényleg idilli család.
Eddig sosem volt problémánk a féltékenységgel.
Viszont. Barátnőm elmondta, csalja a férjét. kb 3-4 hónapja. Én balga a férjemnek is elmeséltem.
Emellett én a gyes után most jöttem vissza 1 hónapja dolgozni. Kimerítő így 4 év otthonlét után. így nem vagyok otthon az az eddig mindig mindenre mosolygós, energiával teli feleség.
Ő viszont most a fejébe vette, hogy csalom. Hogy a munkahelyemen lehet összeszedtem valakit. Hogy megváltoztam...
3x ültünk le az 1 hónap alatt ezt megbeszélni. és egyszerűen csak az jár a fejében, hogy vérszemet kaptam, mert barátnőm ezt csinálja, engem is csábít az új.
Hogy értessem meg vele, hogy nincs senki?
"most a fejébe vette, hogy csalom."
Persze, hogy megváltoztál, megváltozott az életed, a mindennapjaid.
Lehet, hogy ő csal, te is vádold meg. Megváltozott, nem bízik benned. Vagy esetleg takargat valamit?
Engem az exem vádolt megcsalással sokszor, teljesen alaptalanul. Aztán ő csalt meg engem. Mindenki magából indul ki.
Ha ezt nem sikerül rendezni magában a frusztrációit, stb, akkor rá fog menni a házasságotok. Sajnálom. Persze ha ő csal valójában, akkor megtudod miféle és megszabadulhatsz tőle úgy, hogy legalább nem pazaroltad rá a fél életed.
ő nem csal, ezt szinte 100%ra tudom.
3# igen, ezt így elmondtam neki
4# ezt azért 7 év együttélés után nem hinném.
Mondjuk, hogyha a férjem ekkora bunkó lenne, nem sokáig maradna a férjem. :(
Gondolkozz el rajta, meddig vagy hajlandó tűrni, hogy valami idióta téveszme miatt hazugnak nevez, és mennyire akarod átadni a gyereknek ezt a mentalitást.
azért ácsi...
több mint 7 éve vagyunk együtt. párszor megjegyezte ezt. oké, elég bunkó dolog. de most pár ilyen beszólásért nyújtsam be a válópert?
ezért tart ennyi válásnál a mai társadalom. szerintem elöbb meg kellene javítani a problémát, ehhez kértem segítséget, majd ha nem megy, utána gondolkodni egy esetleges váláson.
Oké, akkor ne, nyeljél csendesen, hogy hazugnak nevez és bizalmatlankodik. Ha neked ez belefér... (a gyerekeknek kell a szr párkapcsolati minta).
Segítséget meg akkor lehet kérni, ha a másik is akarja.
TE egyelőre itt kérdezgetsz vadidegeneket, ahelyett, hogy vele beszélnél, és KÖZÖSEN keresnétek megoldást a problémára, akár szakember bevonásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!