Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnátok az ilyen "férfit" nevezni?
Figyelt kérdés
Sajnos nem egyszer futottam itt online bele "férfiakba", akik rbancnak és egyébnek nevezik azokat a nőket akik imádnak a párjukkal szexelni
Ezek a férfiak házas emberek és habzó szájjal szidják az embert, közben mondogatják hogy dehát sosem érhetünk fel a feleségük szintjére..
Őszintén, miért kell így az embereket bántani? 😅
2024. ápr. 8. 13:34
11/21 A kérdező kommentje:
10. De nem értem hogy mekkora lellii trauma kell ahhoz hogy egy normális szexualitással rendelkező nőt kezdjen szapulni privátban? 😆😆
2024. ápr. 8. 15:29
12/21 A kérdező kommentje:
*lelki trauma
2024. ápr. 8. 15:29
13/21 anonim válasza:
11.
Neten én már nem lepődöm meg semmin. Egyszer nőből találkoztam hasonlóval, csak ő a "patriarchális elnyomást" tudta minden szarból kihozni. Meg egyszer előadta, hogy a himnusz náci és kirekesztő, szüntessék meg (Kik???)
14/21 anonim válasza:
Jó sok időd van és unalmas lehet az életed, ha ilyen netes senkiháziakkal foglalkozzol, és teszel fel róluk kérdést...
15/21 A kérdező kommentje:
14. Nem első eset. Nem foglalkozom velük, egyszerűen megtalálnak.
Manapság már egy nő nem fejezhetik ha imád szexelni a párjával? Ettől válna valaki krvává? 🙄🙄
2024. ápr. 8. 16:06
16/21 anonim válasza:
Attól, hogy valaki szereti a szexet nem krva. Az ha valaki ezt nyilvánosan hangoztatja és állandóan szexuális megjegyzéseket tesz ismeretlen emberek felé topikokban már közönséges és szánalmas is tud lenni. Nem vagyok prűd félre ne értsd, nagyon nem. Szeretem a szexet! De nyilván mindennek megvan a maga helye és ideje, és a magánügy, nem tartozik minden a világra! Bár nem tudom a te helyzetedben mi volt a szitu.
17/21 A kérdező kommentje:
16. Hát az volt a kérdés hogy szombaton volt-e szex. Én odaírtam hogy nem, csak orál mivel nem vagyok jól. Ebbe kötött bele és kezdett privátban zaklatni hogy mekkora egy útszéli vagyok..
2024. ápr. 8. 16:40
18/21 anonim válasza:
Nem beszélgetek idegen házas férfiakkal a neten a szexuális szokásaimról, ennyire egyszerű.
19/21 anonim válasza:
Nem mindenre van külön szó. Nagyon max. irigy szerencsétlennek hívnám őt... esetleg még beletenném a hímsovinisztát, mert gyanítom, ugyanilyen paraméterekkel férfit nem ekézne meg hímringyózna.
20/21 anonim válasza:
Eleve miért olvasol privát üzenetet? A fele szexre keres nőt, a fele meg szidja a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!