Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, gyerek(ek) születése után okvetlenül eljön az a pillanat, amikor a férfinak mindenből elege van?
És megbolondul..
Ilyen esetben, mikor ez bekövetkezik, mit kezd magával a férfi?
És lehet e olyan, hogy ez nem következik be?
Jajj szegénykék! Hát mindjárt nekiállok sajnálni drága, elnyomott apukákat akik gyanutlanul nem tudták mivel jár a szülőség.
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan, kérdező? Aki nem bírja felmérni milyen felelősséggel jár a gyereknevelés, az magára vessen. Felnőtt emberekről beszélünk. Bár lehet, csak én "várok" el sokat a férfi társadalomtól...
Nálunk apám pl jobban akart, mint anyám. Elég hamar kiderült csak azért, hogy "eldicsekedhessen", képes volt teherbe ejteni egy nőt, szóval ő FÉRFI.
Nem az, egy here, aki csak megcsinálni tudta a gyereket, de amúgy szrik rá.
En pont ebben a helyzetben vagyok a ferjemmel. A nagyobb 6, a kissebb gyerek4 eves, mostanában kezdi mondogatni, hogy neki elege van, nem birja a gyerekekkel stb. Pedig a dolgok oroszlanreszet en viszem, a gyerekeket pedig szinten o akarta nagyon. Most meg nem birja,masnak, ismerősének mennyivel jobb az elete akinek nincs gyereke stb.
Es en dolgozom ugyanugy.
15-ös, ha ez felmerült benne, akkor számíts rá, hogy hamarosan el is válik.
Mondjuk én ezért nem vállalok gyereket - mert nem akarok egyedülálló anya lenni, de ha apuka 2-4-9 év múlva bejelenti, neki ez nem kell, akkor így végződik úgyis.
Sokan mondják, pesszimista vagyok. Köhm, inkább realista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!