Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok, gyerek(ek)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, gyerek(ek) születése után okvetlenül eljön az a pillanat, amikor a férfinak mindenből elege van?

Figyelt kérdés

És megbolondul..

Ilyen esetben, mikor ez bekövetkezik, mit kezd magával a férfi?

És lehet e olyan, hogy ez nem következik be?

ápr. 1. 09:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

Jajj szegénykék! Hát mindjárt nekiállok sajnálni drága, elnyomott apukákat akik gyanutlanul nem tudták mivel jár a szülőség.

Ugye ezt te sem gondoltad komolyan, kérdező? Aki nem bírja felmérni milyen felelősséggel jár a gyereknevelés, az magára vessen. Felnőtt emberekről beszélünk. Bár lehet, csak én "várok" el sokat a férfi társadalomtól...

ápr. 1. 16:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem csodálatos férj és apa. Sőt, jobb apa, mint amilyen anya vagyok én. A gyerekeink már felnőttek, nem volt semmiféle megbolondulás.
ápr. 1. 22:45
 13/17 anonim ***** válasza:
68%
"És megbolondul.." - Kérdező, én ezekre az esetekre inkább azt mondanám, hogy "megjön a józan esze"... és nem, egyáltalán nem törvényszerű ha hosszabb ideje együtt lévő párról, és tervezett gyerekvállalásról van szó...
ápr. 2. 18:37
 14/17 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk apám pl jobban akart, mint anyám. Elég hamar kiderült csak azért, hogy "eldicsekedhessen", képes volt teherbe ejteni egy nőt, szóval ő FÉRFI.

Nem az, egy here, aki csak megcsinálni tudta a gyereket, de amúgy szrik rá.

ápr. 3. 00:00
 15/17 anonim ***** válasza:

En pont ebben a helyzetben vagyok a ferjemmel. A nagyobb 6, a kissebb gyerek4 eves, mostanában kezdi mondogatni, hogy neki elege van, nem birja a gyerekekkel stb. Pedig a dolgok oroszlanreszet en viszem, a gyerekeket pedig szinten o akarta nagyon. Most meg nem birja,masnak, ismerősének mennyivel jobb az elete akinek nincs gyereke stb.

Es en dolgozom ugyanugy.

ápr. 3. 23:54
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
Nyugodt hagnemben beszélgessetek el erről. Ő nagyon akarta a gyermekeket, akkor most ne hártáljon ki a nevelésükből. Ha felemelné a hangját (vagy akár Te), akkor fejezzétek be a beszélgetést, de ne tartsatok mosolyszünetet, mert ez árt a kapcsolatnak.
ápr. 4. 08:20
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

15-ös, ha ez felmerült benne, akkor számíts rá, hogy hamarosan el is válik.

Mondjuk én ezért nem vállalok gyereket - mert nem akarok egyedülálló anya lenni, de ha apuka 2-4-9 év múlva bejelenti, neki ez nem kell, akkor így végződik úgyis.

Sokan mondják, pesszimista vagyok. Köhm, inkább realista.

ápr. 12. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!