Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha beleszerettél más nőbe, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beleszerettél más nőbe, a feleségedre már rá se tudsz úgy nézni?

Figyelt kérdés
Ilyenkor már nem kivánod a feleséged, nem esik jól tőle a bújás? Érzelmileg eltávolodsz tőle?

márc. 17. 09:22
1 2
 11/15 Senior Séf ***** válasza:
48%
Ezt a kérdést nem egy tinik uralta oldalon kellene kitárgyalni.
márc. 18. 16:06
 12/15 anonim ***** válasza:
szeres bele másba te is aztán kiderul.
márc. 20. 09:58
 13/15 anonim ***** válasza:
34%
megforditom. ha bele szeret egy nő más férfiba akkor a férjét nem szereti már..
márc. 20. 10:14
 14/15 anonim ***** válasza:

A férjem mesélte, hogy az első feleségének (én a második voltam) egyszer bevallotta, hogy másik nőbe szerelmes. Azt is mondta, a felesége elég rosszul viselte.

Ha nekem mondta volna ezt, én elváltam volna és nem küszködtem volna úgy a helyzet miatt, mint az elődöm.

Nem kérdeztem részleteket,még ha nem is engem,a második feleséget érintett is,mert engem is megrázott ez a sztori.

Azt tudom, hogy ki volt az a nő,de mire mi megismerkedtünk, az a nő már nem volt a ferjem közelében,én nem is ismertem.

Azert írom, hogy én voltam -múlt időben, mert a ferjem meghalt 2 éve.

Mindenesetre az, hogy beleszeretett egy másik nőbe az első felesége mellett, sokkal rosszabb,mintha csak szexeltek volna a nővel.

Elcsíptem a feejem megfogalmazásából ezt-azt, ami alapjan az elso felesegnek pokoli lehetett az az idoszak.

Én eztnnem tűrtem volna és elválok.

jún. 26. 10:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Az én férjem házasságkötésünk után mesélte, hogy az első felesége idején beleszeretett egy nőbe.

Az, hogy "beleszerettem egy másik nőbe a feleségem mellett" teljesen ledöbbentett annak ellenére, hogy nem engem érintett az eset. Az külön sokkoló volt, hogy az első felesége ezt a viszonyt végig szenvedte.

Tudom, hogy ki volt az a másik nő, nem a férjemtől, mert tőle szándékosan nem kérdeztem, alapból az egész szerelmi sztorira sem voltam kíváncsi.

Amikor ez a szerelmi viszony "zajlott", még apósomék is kikészültek ettől (mások mesélték).

Az tény, hogy az első felesége a férjemnek ekkor már betegeskedett, ráadásul bő 10 évvel volt idősebb is nála. Idővel ez a súlyos betegség végül a halálához vezetett az első feleségnek.

Azt sem tudom, vajon miért nem a másik nőt választotta olyan intenzív szerelmi viszony ellenére, amilyen volt a viszonya a férjemnek azzal a nővel, mert a nő is igencsak "kivette a részét" ebből a viszonyból. (Mások mondták és találtam erre utaló, abból az időből való bizonyítékokat (levelek, facebook-bejegyzések stb.)

Az is fura az intenzív szerelmi viszony megtörténte ellenére, hogy ugyanakkor amikor a férjem első felesége meghalt (évekig leépült), a férjem kikészült a halála miatt.

jún. 26. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!