Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Amiatt el hagynátok a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amiatt el hagynátok a férjeteket mert keveset van veletek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A férjem nagyon keveset van velünk,munka után rögtön a szüleihez megy.

Ott segít nekik, megeteti ott az állatokat(4db disznó) és igazából ennyi télen.

Plusz segít fát vágni, na de azt se minden nap kell.

A munkából 2-3 óra között végez délután, aztán 7 után jár haza.

Itthon semmit nem csinál.

Csak zuhanyzik, eszik, néha játszik a gyerekkel (3éves).

Anyósék mellett lakunk. Így könnyű neki mászkálni mindig anyukához.

Hétvégén is ugyanez a fel állás, nagy ritka ha vasárnap otthon van velünk.

Nem járunk el együtt sehova hárman.

Gyerek nevelésbe se vesz részt.

Többször próbáltam vele erről beszélni hogy változzon, mindig veszekedés a vége.

Mert én vagyok a hibas hogy ezt nem értem meg hogy neki ott kell segíteni.

A ház az a férjemé, így én arra gondoltam hogy el fogok költözni a gyerekkel.

Szerintetek?

Ti mit tennétek a helyembe?

27/N

Köszönöm.

#Kevés együtt töltött idő
márc. 14. 18:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem is szülnék neki.
márc. 14. 19:48
 12/19 anonim ***** válasza:
82%

Ezt a példát látta otthon. Neki ez a normális. Nem tudom ki tudod-e zökkenteni ebből valaha is.

Én azért belengetném hogy már nem bírom tovább és a váláson gondolkodom, mielőtt megtenném.

márc. 14. 19:50
 13/19 anonim ***** válasza:
12%
Elhíztál?
márc. 14. 22:02
 14/19 anonim ***** válasza:
41%
Elhidegültetek egymástól érzelmileg - s ő is tőled, hogy nincs igénye a több közös időre. Ti már csak az asztalnál vagytok egy pár, az ágyban, s érzelmileg már nem. Vedd ki a képletből a gyereket, ha nem lenne a közös gyerek akkor szerinted még együtt lennétek? Tudod rá a választ, hozz jó döntést!
márc. 14. 22:28
 15/19 anonim ***** válasza:
78%

Megunta a családosdit, menekül otthonról, tőled, a gyerektől. Ez elég egyértelmű. Pakolj és menj,ha van hova. Ennél még egyedülállónak is jobb lenni.

Tervezett gyerek volt, ő is akarta vagy becsúszott és ráerőszakoltad? Utóbbi esetében szoktak a pasik így viselkedni.

márc. 15. 20:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez gyerek előtt is ilyen volt.

Max a kérdező azt képzelte hogy majd megváltozik, majd a szent gyerMek hatására leválik anyuciról a férje

márc. 15. 20:51
 17/19 anonim ***** válasza:
16. Az is lehetséges.👍
márc. 15. 21:07
 18/19 anonim ***** válasza:

Elhagynám - bocs, eleve össze sem házasodnék olyannal, aki munka után még 2-3 órát a szüleinél molyol, rám meg szarik.

Akkor éljen velük, az ilyennek minek házastárs vagy gyerek?

márc. 16. 21:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Párterápia - különösen a mediáció - segíthet mindkettőtöknek felismerni az érzelmeiteket, és az ennek megfelelő fontossági sorrendet felállítani. Nem kell rögtön válni, nem kell ebben benne maradni, de ésszel kell dönteni.
ápr. 4. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!