Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Más férjnek az is drága...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férjnek az is drága hobbijai vannak?

Figyelt kérdés
A férjem képes havonta 100 ezreket a hobbijának szentelni, pedig nem teheti meg. Horgászat vagy drága zeneszerkeztő programot, dj kontroller. 120 ezer forintos gamer szék. Bevásarol mindent, ráadasul alig használja. 40 ezer ponytbölcső. Pár hónapja 100 ezer átlag áru karórákat vett 7 darabot (tudom, hogy ezek nem az igazi drága órák). Úgy szórja a pénzt, mint egy vásárlás mániás. Más is van így?
márc. 8. 19:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mindkettőnknek van hobbija. Drágának drága, csak nem tudunk sokat költeni rá. Simán mindketten tudnánk havi 100 ezreket is elverni rá, ha lenne, de mivel nincs, havi 20-20 ezret költünk a hobbinkra, józan ésszel ennyire futja.
márc. 9. 02:37
 12/20 anonim ***** válasza:
20%
Horgaszatra lehet kolteni. A hal draga cucc
márc. 9. 05:07
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ne, ne kösd össze az életed vele. Az ilyen embereknél előbb utóbb jön a szerencsejátékfüggőség, onnan meg hagy ne meséljem tovább. A legszomorúbb az, hogy az ilyen emberek a gyerek szájából is elvenné a pénzt csak hogy költhessen.
márc. 9. 07:42
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Neked is ugyanugy szar lesz, mert a babaváro hitel kozos. Ha jol tudom, el sem válhattok...
márc. 9. 07:52
 15/20 anonim ***** válasza:
miért ne válhatnának el?
márc. 9. 09:58
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

15

Ha jol tudom, akkor vissza.kell fizetni a babavárót, büntikamattal együtt

márc. 9. 10:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy 400-as fizuból csesz el 200-at, vagy milliósból.

Amúgy meg legyen külön kassza, hó elején rezsi/kötelező költségek kifizetve, aztán mindenki amit akar, megvesz. Bár ez elég dedós egy házasságban, főleg ha pl házra/gyerekre spóroltok.

márc. 9. 10:35
 18/20 anonim ***** válasza:
37%
Attól még el lehet válni, ahogy sokan el is válnak. Az más kérdés, hogy ilyenhez kötni ezeket a hiteleket undorító ocsmányság.
márc. 9. 11:58
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Normális válásnál korrekten el lehet tekinteni attól, hogy az osztozkodásba azokat bevegyék. Nyilván ebben az esetben nem lenne normális a válás, bár jó lenne tudni arányaiban kb. hogy viszonyul a két fél fizetése egymáshoz, meg úgy nagyságrendileg mennyi a bevételük, abból mennyi megy megélhetésre, mennyi megtakarításba, de ha jól értem ők még erről sem gondoskodtak, hogy az valóban megtakarítás legyen, amihez nem lehet hozzányúlni, hanem csak ott van a pénz a folyószámlán, ebből költ a férj. Jogilag nincs közös vagyon, de ha technikailag van egy saját folyószámlád, akkor mire vagyonmegosztási tárgyalásig jut a dolog addigra arról a pénzt felveszed és megszünteted, technikailag a közös számla marad, amin lehet osztozkodni. Nyilván ha az egyik fél keresztbe akar tenni a másiknak, akkor kezdődhet a pereskedés, hogy de igenis a másik félnek is volt külön számlája stb. Pénzgüyi szempontból nagyon nem lett ez a házasság átbeszélve a házasság ELŐTT, mondom, nekem főleg ez gáz, ogy a babaváró hitelt is költi a férj, pedig baba még fasorba sincs.
márc. 9. 12:06
 20/20 anonim ***** válasza:

Férjemnek és nekem is drága hobbim van, de megengedhetjük magunknak és nem szórjuk a pénzt. Van megtakarításunk és nem a másra kellő pénzt költjük erre, hanem azt ami a szüksegketeken és a megtakarításon felül megmarad. Ilyen formában szerintem ezzel nincs baj.

A drága hobbi akkor gond, ha az ember nem engedheti meg magának anyagilag normális keretek közt.

márc. 9. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!