Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férj Dr.XY akkor milyen választási lehetősége van a feleségnek nèvviselés esetén? (PL.: dr.Kiss János -Dr.Kissné Éva?) Vajon ilyen választás a feleségnek?
Figyelt kérdés
febr. 19. 19:58
1/8 anonim válasza:
Dr. Kiss Jánosné
Dr. Kissné Nagy Éva
Kiss Éva (ekkor szerintem nem lehet doktor)
Kiss-Nagy Éva (ekkor nem tudom, lehet-e doktor)
2/8 anonim válasza:
Dr. Kiss-Kovács Éva
Dr. Kissné Kovács Éva
Dr. Kiss Jánosné
Ha jól tudom, a "Kiss Éva" verzió esetén nem lehet "Dr. Kiss Éva".
3/8 anonim válasza:
Eszembe nem jutna a férjem doktori címével villogni, szerintem iszonyú szánalmas. Egyből kiderül a névből, hogy nem a feleség Dr, de flexel vele.
4/8 anonim válasza:
Dr. Kiss Jánosné Szép Ilonka
Dr. Kissné Szép Ilonka
Plusz egyéb variációk doktor nélkül, az ugyanis máshogy nem lehet a nevében mint a fent írt kettőben, és gondolom erre irányult a kérdés. Nem lehet Dr. Kiss-Szép Ilonka, pláne nem Dr. Szép Ilonka. Csak olyan módon hogy kiderüljön hogy a férje doktor.
5/8 anonim válasza:
A 2-es rosszat írt. Nem lehet Dr. Kiss-Kovács Éva, mivel ő nem doktor. Csak doktorné lehet.
6/8 anonim válasza:
Csak olyan változatoknál lehet felvenni, aminél egyértelműen kiderül, hogy a férj a doktor. Pl. Dr. Kissné Éva lehet, Dr. Kiss Éva nem.
7/8 A kérdező kommentje:
Kesves 3.kommentelő!
Nem az volt a kérdés te mit gondolsz. H nem tudsz érdemben válaszolni akkor ne tedd!!
febr. 20. 00:28
8/8 anonim válasza:
Legyél Jánosné csak hogy a doktor eléd kerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!