Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gáz, hogy ahol gyerek van, ott a szülők úgy hívják egymást, hogy "Anya" meg "Apa"?
Figyelt kérdés
Ezt miért csinálják? Szóval nem az, hogy a gyereknek mondod, hogy hol van Apa, vagy Apa így, vagy úgy, hanem te mondod neki, hogy "Hallod Apa?" Ez annyira idegesít és rengetegen így hivják egymást az ismertségi körömben. Ezzel nekem azt sugallja, hogy megszűnt létezni a masik fél, mint NŐ/FÉRFI, hanem ő már "csak" anya és apa és nincs normális szexuális életük. Most fog gyermekünk születni, de eszembe se jutna a férjem úgy hívni, hogy "Apa". Van neve is.2024. jan. 22. 18:41
31/39 anonim válasza:
Ismerősömék már 25 éve elváltak, a gyerek már felnőtt, de ők még mindig papa-mama...
32/39 anonim válasza:
Szerintem is kiábrándító.. 15 éve vannak gyerekeink de sosem neveztük így egymást.
Másik "kedvencem ", mikor egy nő a nagydarab pasiját KICSIMnek szólítja 😒
33/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást! :)
2024. jan. 23. 11:31
34/39 anonim válasza:
Mi pontosan 29 éve vagyunk házasok. De SOHA nem szólítottuk egymást Anyának és Apának, mindig Tamás és Nóra, a keresztnevünkön szólítjuk egymást. Pedig 3 gyerek van, 2 unoka is.
35/39 anonim válasza:
A másik kedvencem mikor nem is azt mondják Anya, Apa hanem Apja, Anyja, Anyád, Apád.:D
Ezeket a szüleim és az egyik exem szülei használták a párjuk neve helyett.
Nekem is van már gyermekem, de mi max a kicsi előtt hívjuk így egymást.
36/39 anonim válasza:
Ugy fogom mondani a gyereknek, hogy kerdezd meg apat, vagy mutasd meg apanak. De egyebkent nem fogom apanak szolitani a ferjemet. Van apam akit apanak szolithatok.
37/39 anonim válasza:
Konkretan veg gcinek nezik egymast meg so szerint ertik.. azert 50 eves kor alatt ez valami fortelmesen idegesitoen kinos!
39/39 anonim válasza:
Oltári gáz, mintha megszűnnének párként funkcionálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!