Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy valaki ennyire szeresse a másikat?
Megcsalt, hazudott. Eljöttem.
Nagyon szeretném helyrehozni a dolgokat, mert mindketten hibáztunk és nagyon elsiklott a dolog. Most gondolkodik, hogy bele merjen e vágni egy teljes tiszta újrakezdésbe. Próbálok nyitni, ő falat húzott maga köré. Szabadidejét nem áldozza rám, már én érzem magam tapadósnak. Persze mindig csak a bocsánatkérést kapom azért, hogy most ezt érzem.
Mindig is tiszteltem saját magamat, nem is értem hogyan süllyedhettem idáig. Szeretem ezt az embert, de azt is nagyon jól tudom, hogy nem érdemlem mindezt.
Igazából csak jól esett kiírni magamból így nagyvonalakban.
Mondjátok,mikor változott át a gerincetek kemény csontból lágy gumivá? Hát teljesen nullának érzitek magatokat ? Ennyi tartás nincs bennetek,hogy aki hazudik, megcsal és még ő zárkózik el, azt figyelembe sem kell venni ?
Hm ?
Képtelenek vagytok egyedul lenni, egyedul élni ?
Ha ezt a másik fél tudja,látja, akkor örökké marionett -bábokként élhettek.Ezért pedig senkit ne okoljatok,ne panaszkodjatok.
Ugyanis aki megszabadul a kakis vödörből,de visszamászik ....Azzal nem lehet mit csinálni.
Önbizalomhiány, kapcsolatfuggés - röviden.
Én nagyon szerettem az exemet, mégis úgy kibsztam, miután rájöttem, hogy csal, mint a huzat.
Te nem szereted őt, hanem ragaszkodsz hozzá és rettegsz az "egyedülléttől", ezért inkább megalázod magad, és "visszafogadod".
Ha volna önbecsülésed, akkor külön tudnád választani a szerelmedet és a rajtad esett sérelmet, nem is gondolkoznál azon, hogy ismét egy pár legyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!