Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a házasság?
Az életben mindenen lehet aggódni. Nagyonb az esélye hogy holnap elüt egy autó, mint az hogy özvegy lennél egy házasságban. Minden apróságon el lehet dilemmázni, de felesleges.
Én házas vagyok, a férjemnek volt egy nagyon komoly autóbalesete, szerencsére túlélte. Akkor ne üljön soha többé autóba? Ilyenek előfordulhatnak bárkivel.
A gyerek dettó. A gyerekünknek vele született genetikai rendellenessége van, igen aggódom érte nap mint nap, gondolkodom a jövőjén, mert valószínűleg nem lesz ugyan olyan mint egy "átlagos" embernek, ennek ellenére sosem bántam meg, és nem cserélném el senkire sem. Vannak nehezebb vannak könnyebb napok.
Még te fejben nem vagy ott szerintem, hogy családalapításon gondolkozz. Ha majd lesz egy olyan társ melletted, akivel összhangban vagytok, minden problémát meg tudtok együttesen oldani, majd akkor átértékeled újra.
"Nem véletlen, hogy nekem semmilyen párkapcsolatom nincs"
Micsoda önreflexió! Ma már a második gyöngyszemet olvasom a gyakorin. Megtáltosodtatok? :)
Ha vágysz rá és megtalálod a hozzád való társat, akkor a hàzssságkötés hab a kapcsolatotok tortáján. A szerelmetek koronája. Nem tudom máshogy megfogalmazni, ez egy + érzés. Ennyi.
A gyerek témáról nem tudok nyilatkozni, soha nem akartunk, ezért nincs és soha nem is lesz. Felesleges plusz teherviselés, stresszforrás, és túl drága is. Arról nem beszélve hogy kevesebb idő jut miatta a kapcsolatra is. Nem véletlen a sok válás gyerekvállalás után.
Mi mindig nyugodtabb, szabadabb életre vágytunk, számunkra a gyerek csak nyűg lenne. Ezért nem vállalunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!