Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak!Mi az oka ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak!Mi az oka ha nem kéred meg a párod kezét?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a papír semmi, ahogyan egy gyűrű is vagy esküvő sokszor mert vannak akik ugyis elválnak meg stb..

De mikor érzitek úgy hogy megkéritek a párotok kezét? Van akinek ez egyáltalán nem fontos tudom.

De pl ha 6 éve együtt vagy valakivel minden rendben köztetek összeköltöztetek, együtt terveztek..

Mi lehet az oka hogy nem kéri meg a férfi a nő kezét?

Vagy valószínűleg úgy gondolhatja hogy úgyis együtt vagyunk és maradunk meg együtt tervezzük a jövőt is akkor minek?

Kicsit rosszul érzem magam hogy lehet velem van a baj és nem szeretne esküvőt velem, mert a környzetemben mindenkinek megkérik a kezét, esküvő stb.

Tudom nem szabadna másokhoz hasonlítani magam és magunkat, régen egyáltalán nem zavart valószínűleg most se zavarna csak "mások" miatt ezáltal picit bennem van hogy más megérdemli én pedig nem?

2023. dec. 16. 16:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
58%
7: De mért venné fel a neved? Már vagy 40 éve nem divat ilyesmit tenni.
2023. dec. 16. 17:24
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

8

Hogyhogy azért tegye? Ez egy közös megbeszélés, közös döntés, nem az ő személyes magánakciója.

Ha házasodni akarsz, akkor beszéljétek meg, hogy ő akarja-e, és ha igen, akkor nagyjából mikor? Ha pedig nem akarja, szintén meg lehet beszélni, mi legyen.

13/26 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező ebből nem lesz házasság soha, jobb ha tudod!
 14/26 anonim ***** válasza:
62%

Ismerős helyzet, mi 7 és fél éve vagyunk együtt (én vagyok a nő).

Többször felhoztam már az évek alá a témát. Volt, hogy egész nyíltan, hogy "Jenő, régóta együtt vagyunk, én szeretnék házasságban gondolkodni a továbbiakban és szeretném tudni, hogy te mit gondolsz". Csak bámul mindig maga elé, semmit nem mond. Nem viccelek. Percekig teljes csendben mered maga elé, pedig más témákban mindig van véleménye. De ez a kérdés teljesen tabusítva van nála. Az okát sem tudom. Én azzal a válasszal is már elégedett lennék, ha kimondaná, hogy nem szeretne házasodni valamilyen okból. Akkor tiszta sor, majd én akkor eldöntöm, hogy jó-e ez így nekem vagy sem.

Szerintem amúgy indok lehet pl. rossz családi példa, csúnya válás a közvetlen családban. Vagy akár az is, hogy nem biztos a kapcsolatban.

Szóval én csak azt tudom javasolni, hogy ne rébuszokban beszélj erről és ha felhozod legközelebb, akkor tedd azt is hozzá, hogy neked rosszul esik, hogy egy ilyen alapvető kérdésre nem kaptál még választ. Ezzel ő fájdalmat, csalódás okoz benned.

2023. dec. 16. 17:31
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

14nek

Őszintén sajnálom

Neked így is ok lesz, hogy valószínűleg soha nem vesz el? És vartal 7-8 evet?

2023. dec. 16. 17:34
 16/26 anonim ***** válasza:
44%

50 vagyok de pl nekem ez sose volt fontos. Mi tudjuk hogy papir nélkül is együtt maradunk mert igy akarjuk, tanultunk előző hibákból.

Nem, nincs olyan opció hogy " DE MI VAN HA"!

2023. dec. 16. 17:38
 17/26 anonim ***** válasza:
86%

Nem oké így nekem. Ha jövőre sem jutunk dűlőre ebben a kérdésben és továbbra is így viselkedik, akkor valószínűleg kilépek a kapcsolatból. Őszintén szeretem őt, ő a mindenem. De ha válaszra sem méltat, akkor nem tisztel engem és akkor már csak ezért sem oké a kapcsolat, hiába érzem amúgy jól működőnek.

2023. dec. 16. 17:39
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
17: És ezt megmondtad neki így egyben mindent?
2023. dec. 16. 17:46
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok férfi de amit el tudok képzelni, hogy valóban éretlennek tartja még magát vagy esetleg a kapcsolatot rá és meg akarja nézni, hogy hosszabb távon működnek-e vagy várni amíg érik és valóban biztos. Azért ez nagy döntés, tök érthető ha nem akarja az ember elkapkodni. Illetve az első pár évben sztem nem érdemes, mert a rózsaszín köd (lássuk be) sokszor el tud vakítani. De nem csak akkor kell tudni együtt lenni amíg minden jó, meg kell nézni rosszban, hosszabb távon, higgadtabban is megy-e.

Tesómék pl.: 4 éve vannak együtt (tesóm 28, barátnője 30), de csak kb. fél éve tudtak összeköltötni. Anyagi okok, meg "sógornőmnek" suli, stb. Szóval elég fiatalok voltak mikor összejöttek. Persze most se öregek, de azért ez a néhány év is számít érés szempontjából.

Aztán nem rég hallottam hírét, hogy már merült fel gyűrű meg egyebek:) (gondolom korábban is beszéltek róla, de nem az én dolgom). Szerintem nincsenek lekésve semmiről.

Nyilván ha valakivel már együtt vagy 4 éve, 3 éve együtt éltek és elvileg ugynazok a tervek, túlzottan fiatalok se vagytok (mondjuk 27-28 felett) és beszéltek róla és elvileg szeretné, de akkor SE (ha nincs akadály) akkor felmerül a kérdés, hogy valóban téged akarna-e elvenni vagy se. Ha több éve, idősebbek vagytok stb akkor ez egyre jobban kijön.

2023. dec. 16. 17:49
 20/26 anonim ***** válasza:
70%
soha nem fogtok ti házasodni.
2023. dec. 16. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!