Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élő nők és férfiak, ti szoktatok másokkal flörtölni?
Figyelt kérdés
Ha igen, meddig mentek el?2023. dec. 7. 11:39
1/18 anonim válasza:
Nem. Ha ilyen jutna eszembe, akkor nem szeretném a férjemet és ha nem szeretném, akkor nem lennék vele.
4/18 anonim válasza:
Jó lenne, de kétlem, hogy valóban van ilyen!
6/18 anonim válasza:
Nem. Sosem ment jól a flört, szóval örülök is, hogy már nem kell.
7/18 anonim válasza:
Kérdés, kinek mi számít flörtnek. Ami számomra flörtnek számít (tipikusan évődő, szexiskedő adok-kapok), olyat nem. De megint másnak már az is flört, ha rámosolygok és kedvesen beszélek egy ellenkező neművel (pl. vannak ellenkező nemű barátaim, akiket meg szoktam ölelni, meg nemtől függetlenül bókolni, megdicsérni az öltözködését).
8/18 anonim válasza:
Nem..nem tudok vele mit kezdeni és már amúgy sem tudok flörtölni. A párom meg megmukkanni se szóval ő se 😄
9/18 anonim válasza:
Igen, szoktam. Ahogy alakul, addig megyek el, ami mindkettőnknek jó. N
10/18 anonim válasza:
Sosem tudtam flörtölni, DE jóval 40 fölött úgy alakult, hogy belebonyolódtam egy teljesen váratlan, rendszeres, de szolid flörtölgetésbe, egy szintén foglalt férfival. Régóta tart, és azt hiszem továbblépni nem fogunk, csak hogy megnyugtassam a lepontozókat. Mindenesetre meglepődtem magamon, és biztos vagyok hogy az első és egyetlen ilyen pasi az életemben. A kivétel, aki erősíti a szabályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!