Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt 30 napig nincs szex: mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Tehát házasságkötés előtt 30 napig nem feküdtök le a párotokkal.2023. dec. 8. 17:18
11/21 anonim válasza:
Sok értelmét nem látom, de ha mindketten ezt akarjátok akkor legyen így.
12/21 anonim válasza:
nagyon jo otlet, az araboknal is hasonlo van, aztan megkezdi az oromapa a feleseget, vegig megy rajta a fel nasznep es utana jon a volegeny. Igazi bukkake, mindenki nagyon elvezi
13/21 anonim válasza:
Én nem birnám ki pedig nő vagyok 😃
14/21 anonim válasza:
Ezt csak úgy lehet betartani, ha a férfin erényöv van. Viszont akkor már az esküvő, nászéjszaka után is hordhatja :)
15/21 anonim válasza:
Figyi, én ezt alacsony libidóval írom: ha már így akarjátok összekaparni az újdonság varázsát, házasodni is baromság.
16/21 anonim válasza:
12, a bukkake éppenséggel japán találmány..
17/21 anonim válasza:
Aztán? Első évfordulót követő holdtöltét megelőző Hanuka alatt gyök kettő napig nem mostok fület?
Nem értem, mi értelme az ilyen dolgoknak.
18/21 anonim válasza:
Minek? Volt nekünk is hogy kimaradt 2 hónap mert muszáj volt. Ki lehet bírni. Csak ha nincs eü indoka akkor felesleges. Ettől nem lesz izgibb a nászéjszaka. Ami amúgy általaban nem alakul olyan jól ahogy elképzelik, mert egész napos stressz, esti piás buli után sokszor csak bedőlnek az ágyba a párok.
19/21 anonim válasza:
30 nap tökéletesen elég arra, hogy egy új függőség kialakuljon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!