Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki megházasodott, és a házasság évei során jelentősen megnőtt a jólétük színvonala? Ha igen: Mi okból nőtt a jólét? Változtatott valamit a kapcsolat dinamikáján?
Egyetemistaként jöttünk össze, valamennyit nőtt az életszínvonalunk (pl. kaján már nem kell spórolni).
Nekem nem tűnik jelentősnek a változás, de mi ugye tudtuk is, hogy így lesz.
A házasság együtt jött az összeköltözéssel és a közös kasszára vlaó átálással.
Nyilánvalóan rengeteget spóroltunk azon, hogy egy háztartásban élünk. Elvégre egy háztartásban élő két ember rezsije, kajája az nem pont a kétszerese két külön háztartásban lévőnek, hanem inkább csak olyan 1.6-szorosa. Kb.
Nyilván elkezdtünk tartalékokat képezni és hát így, hogy ketten gyűjtöttünk, így jóval hamarabb jött össze akkor aösszeg amit pl már érdemes befektetni.
És hát ja, nyilván ott az a halom ingyenpénz amit az állam szór, azokta is fölvettük, uge ez cska házasoknak lehet.
Mi nagyon csórók voltunk eleinte, alig húztuk ki hónap végéig, én munkanélküli is voltam egy ideig az elején, a férjem meg szarul keresett. 14 éve vagyunk együtt, mostanra van ház, autó, egy kényelmes életszínvonal. Mindketten haladtunk előre valamennyit, de jó ideje én (feleség) keresek többet, az én területemen több a lehetőség egyszerűen és mostanra elég sok tapasztalatom is van a szakmában, elég jó ajánlatokat tudok megfogni. A dinamika amúgy semennyit nem változott, mi mindig teljesen egyenrangúak voltunk a kapcsolatban, most is azok vagyunk. Mindenünk közös, mindenki hozzáfér mindenhez, mindenben együtt döntünk, mindenki kiveszi a részét mindenből.
35N, 34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!