Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy győzzem meg a vőlegényeme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy győzzem meg a vőlegényemet a kis esküvőről?

Figyelt kérdés

Amikor esküvőről beszéltünk, mindig azt mondtam, hogy kb 50 fő lesz, meg szeretnék nagy bulis lagzit. Most, hogy elérkeztünk oda, hogy tényleg összeházasodjunk, már nem erre vágyom. Rájöttem, hogy nem akarok ennyi pénzt elkölteni, illetve nem is kifejezetten szeretem a családom nagy részét, nem akarok feszült lenni (még csak elkezdtük a szervezést de már sík ideg vagyok). Nem akarok mindenkinek megfelelni és egyszerűen csak macera az egész. Ezért felvetettem az ötletet, hogy inkább tartsuk meg szűk körben, szülők és tesók, pár órás ebéd vagy vacsi a ceremónia után és ennyi. Ő azt mondja, hogy amúgy nem akarna nagy esküvőt, de eddig én teljesen mást mondtam, nem szeretné, ha hiányérzetem lenne később, hogy megbánnám, hogy csak szűk körű kajálás volt. Illetve nekünk nincd sok pénzünk és neki mégis fontos a látszat, zavarja, hogy tudják róla, hogy nem keres jól, ezt már más témában volt probléma. Ő szívesebben mutatná azt, hogy mindenből a drágábbat veszi stb és szívesen villogna másoknak. Ezért is nehéz rávennem őt a kis esküvőre.

Mit tudnék tenni?

2023. nov. 27. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő más dicséretét tartja a legfontosabbnak akkor sehogy. Nem is tudom milyen házasság lesz ebből ha nem tudtok megegyezni és neki sokkal fontosabb a látszat, mint az, hogy össze kösse veled az életét.
2023. nov. 27. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Íratlan szabály: ne házasodjatok össze addig, amig az esküvő lebonyolításában sem tudtok megegyezni.
2023. nov. 27. 12:30
 3/7 anonim ***** válasza:
73%

Én egyet tudok veled érteni. Amúgy sem szeretnék én sem nagy esküvőt, és meglep, hogy van nő, aki hasonlóan látja. Nem értem én sem, hogy a vőlegényednek miért fontosabb a rongyrázás, ehelyett azt a pénzt magatokra is tudnátok költeni - utazhattok, vagy vehettek valami értékesebb dolgot pl.

Nem beszélve arról, hogy fullra be fogsz feszülni, és az egész nem egy pozitív élmény lesz, hanem negatív. Ezzel azt is kockáztatja, hogy pánikrohamod lehet.

Szerintem nézz olyan esküvőket neten, amik kis létszámúak, és mégis nagyon jó hangulatúak. Sok ilyen van.

Nem teljesen értem, hogy ő miért akarja az ő akaratát rajtad keresztül tolni. Például a gyerekkérdésben is ez van, hogy ő hármat szeretne, neked meg csak egyre van kapacitásod?

Jogos, amiket előttem írnak. Több más kérdést is felvet ez a dolog.

2023. nov. 27. 12:34
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
mond azt neki, hogy már nem az a nő vagy mint akkor, most ezt szeretnéd és kész.
2023. nov. 27. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
Öhm... hát azokat tényleg ne hívd meg akiket ki nem állhatsz:D De ettől még lehet jó buli a dolog. A testvéreken meg szülőkön kívül csak vannak még emberek akiket meg tudnátok hívni.
2023. nov. 27. 12:47
 6/7 anonim ***** válasza:
28%

Tehát eddig azért akadtál volna ki, ha ő kicsi esküvőt akart volna, most meg azért fogsz, ha nagyot akar.

Hol ezt, hol azt akarod, és elvárod, hogy párod mindenre bólogasson.

Neked nem férj kellene, hanem egy alárendelt szolga, aki mindent zokszó nélkül végrehajt, akkor is, ha pont az ellenkezője, mint amit korábban mondtál neki.

2023. nov. 27. 13:14
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Sok szerencsét, egy ilyen külsőségekre adó egyébként pedig komplexusos férfihoz szükséged lesz majd.

Hamarabb lesz csillogó autó hitelből, mint könyv a polcon vagy abrosz az asztalon.

2023. nov. 27. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!