Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válnom kéne?
Vagy meg fog változni valamikor?
Nem. Most mutatja meg az igazi énjét.
2023. nov. 15. 12:12
2/8 A kérdező kommentje:
De én tartom el, az agyam elszáll komolyan mondom.
Én hozom minden nap haza az ennivalót, szakács vagyok.
Ő meg megbolondult. Múltkor bementem a gyógyszertárba algoflexért ami nekem kellett , amikor kijöttem azt mondja: biztos jó drága volt….
Arra gondoltam hogy lett neki más nő? Mert velünk nagyon zsidó lett.
Menj külön kasszára, vagy adj neki ultimátumot hogyha nem változik akkor arrivederci.
2023. nov. 15. 12:20
Kérdező, kezdjétek írni a kiadásokat és havonta összesítsétek.
Így legalább látjátok, mennyi a kiadás, és ez hogyan viszonyul a bevételhez.
Ha kevesebb a kiadás, mint a bevétel, akkor talán megnyugszik.
Ha viszont a kiadás a több, akkor neki volt igaza és sürgősen találjatok ki valamit!
2023. nov. 15. 12:31
Mond neki azt ha nem tetszik a szükségleti kiadások akkor menjen el dolgozni és szálljon be a közösbe, ne csak nyavajogjon hogy jó drága volt biztos! Férfiként írom, ha én ilyen lennék a föld alá kaparnam magam. Ne hogy már a párom tartson el engem! Hol itt az egyenlőség? Rossz "férfit" inkább gyereked apját választottál. Mond el neki a problémádat és ha nem keres munkát akkor menjetek külön. Van arca beleszólni hogy a gyereknek mit veszel a te megkeresett penzedbol!!!! Szégyen ez a mai társadalom! Megértem hogy sokan vannak egyedül, elvált anyukák. Ezt nem sokan turnék el amit te.
2023. nov. 15. 12:37
Nem elég, hogy én tartom el a családot vele együtt, még beszólogat, hogy drága a gyerek zoknija meg az algoflex? Remélem legalább visszaszólsz, hogy mibe ugasson bele.
2023. nov. 15. 12:49
De amikor 3gy kérdésnèl hogy mitol jó férj apa nektek valaki en odairtam hogy ne legyen smucig. Még engem pontoztak le.
Az ilyenek a saját gyerekuk szájábol is sajnálják a kaját is.
2023. nov. 15. 13:13
Valószínűleg úgy érzi, hogy kevés a pénz. Kérdés, hogy miért? Miért te tartod el? Miért nem dolgozik? És ha nem dolgozik, miért érzi úgy, hogy beoszthatja a pénzt? Ezekkel nem ártana képben lenni ahhoz, hogy érdemi tanácsot lehessen adni.
2023. nov. 15. 16:32
Kapcsolódó kérdések: