Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tudnak azok a nők, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnak azok a nők, akiknek a férje mindent megtesz a családért?

Figyelt kérdés

2023. okt. 7. 21:13
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Két esetben van, az egyik párnál nincs, de ők szeretnének.
2023. okt. 8. 18:10
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Itt a végső válasz, a "család"ért azért nem teper, mert a Tietek nem egy család így és nem is cél, hogy majd az lesz, ez egy szimpla párkapcsolat, ami kihült, hogy miért és ki miatt jobban azt ennyiből nem tudni.

Párterápia, társas magány, vagy elválás.

2023. okt. 8. 18:16
 33/40 A kérdező kommentje:
De igen, család. Tudatos döntés eredménye. Maradjunk annyiban, hogy éppen elég párkapcsolatot tesz tönkre a gyerek, az semmiképpen nem oka, ha működik. A család a párkapcsolatra épül. Egy rossz kapcsolatot biztosan taccsra vág a gyerek, de egy jót is nagy eséllyel el tud rontani. Ne tegyünk már úgy, mintha nem lennénk tisztában ezzel.
2023. okt. 8. 18:24
 34/40 A kérdező kommentje:
Beszéltünk erről és kiderült,hogy gondjai vannak. Vannak problémák, amik egy ideje nyomasztják. Maga akart megküzdeni velük, de csak egyre jobban magába fordult. Most, hogy kimondta, már sokkal jobb.
2023. okt. 9. 07:08
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy szokták mondani, mindenki olyan virágot szagol, amilyet szakít. Vagy a másik kedvencem: Ha hozzámentél egy alkoholistához, ne azért válj el tőle később, mert iszik.

Bár változik az ember az évek, évtizedek alatt, de alapvető tulajdonságaiban, szokásaiban nem.

Egy kapcsolatban az egyik fél mindig jobban szeret a másiknál, szerintem az a szerencsésebb, ha a férfi az. Nálunk is így van. A mai napig simogat, becézget a férjem, én mindig is nehezebben mutattam ki a szeretetemet felé, de nagyon szeretem persze és "jó felesége" vagyok, úgy gondolom.

Soha még csak fel sem merült a válás gondolata nálunk, pedig olyan mélységeket éltünk meg(csak hogy a legrosszabbat említsem, az egyik fiúnk elvesztése), amivel összességében nagyon kevés család találkozik életében. Ez a sok rossz (a sok jó mellett persze), még inkább összehozott minket.

Ja és még egy dolog. Mi nem kifelé élünk. Nem próbáljuk meg mindenféle platformon, meg társaságban azt bizonygatni, hogy mi vagyunk az álompár. Hidd el, ez mindig gyanús. Szóval ne dőlj be feltétlenül a látszatnak. Lehet azt látod, más férje jobb, más kapcsolata tökéletesebb, de nem tudhatod, hogy a 4 fal között mi zajlik.

Mi 35 éve vagyunk együtt, hidd el, tudom miről beszélek.

2023. okt. 13. 04:44
 36/40 Senior Séf ***** válasza:
Partnerek tudnak lenni az élet minden területén.
2023. okt. 13. 15:36
 37/40 anonim ***** válasza:

"Ez azt jelenti, hogy ennek a házasságnak vége? Folyton azt mondogatja, hogy szeret, de a viselkedése nem ezt mutatja."

Életközepi válság, depresszió.

"Vannak problémák, amik egy ideje nyomasztják. Maga akart megküzdeni velük, de csak egyre jobban magába fordult. Most, hogy kimondta, már sokkal jobb."

Lopott, csalt, sikkasztott a cégtől? Vagy csak 2 nő között őrlődik? Egyrészt rágja a fülét a felesége, hogy legyen újra a régi, másrészt rágja a fülét a barátnője, hogy váljon már el, hogy összeköltözhessenek. De nem meri kimondani, hogy váljatok el, megvárja, hogy te mondd ki.

De csak találgatás. Üljetek le őszintén beszélni, az talán segít.

Mégis kinek mondhatná el a gondjait, ha nem élete párjának? Nem igaz?

2023. okt. 13. 16:33
 38/40 anonim ***** válasza:
Én is kislányos vagyok, és senkit sem találok magamnak...
2023. okt. 13. 20:53
 39/40 anonim ***** válasza:
Keresd és nem találod, ne keresd és megtalálod. Vagy valami hasonlót mond az írás. :)
2023. okt. 13. 23:08
 40/40 anonim ***** válasza:

"Én is kislányos vagyok, és senkit sem találok magamnak..."

Milyen pasit szeretnél, milyet képzeltél el magad mellé egy életre?

2023. okt. 13. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!