Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tudnak azok a nők, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnak azok a nők, akiknek a férje mindent megtesz a családért?

Figyelt kérdés

2023. okt. 7. 21:13
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem, főleg ebben a korban. Kiégett, nincs motiváció, ennyi.
2023. okt. 8. 12:37
 22/40 A kérdező kommentje:
Akkor mit lehet tenni, ha kiégett? Miből gondolod, hogy erről van szó?
2023. okt. 8. 13:08
 23/40 anonim ***** válasza:

Talán szakember segíthet, én nem hiszek benne, és az sem biztos, hogy hozzád "tér vissza".

Miből gondolom?, gondoltam átérezni, s erre jutottam.

Esetleg jöhetnek a közhelyek is, "már nem szeret, nem szerelmes, van valakije, stb.,..."

2023. okt. 8. 13:18
 24/40 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor nagy valószínűséggel vége. Ha szeretne, akarna engem, nem viselkedne így.
2023. okt. 8. 13:24
 25/40 anonim ***** válasza:
Nem, nem biztos, hogy nem szeret, csak kiégett.
2023. okt. 8. 13:37
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

nálunk is 12 év után lett vége, nem érdekeltem már, és én is letettem arról, hogy egyedül megmentsem amin ketten kellett volna dolgozni.

a megszoktalak effektus sajnos

2023. okt. 8. 16:59
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

26 leírta a lényeget: egy kapcsolathoz két ember kell. Te hiába küzdesz egyedül, ha ő nem küzd! Egyáltalán felismeri, hogy problémáitok vannak? Beszélj vele erről. Ha nem vezet eredményre, akkor ne küzdj, egyszerűen csak hagyd hogy ő is küzdjön egy kicsit.

Viszont azt nem tudhatod, hogy mások élete milyen a zárt ajtók mögött, tehát ne az ismeretségi körödből indulj ki a saját kapcsolatodban! Rengeteg képmutató kapcsolat van.

2023. okt. 8. 17:46
 28/40 anonim ***** válasza:

7:

A felsorolt három példánál van gyerek?

Nektek miért nem lett?

2023. okt. 8. 17:59
 29/40 A kérdező kommentje:
Mert nem akartunk sosem. Fel sem merült és ez azóta is így van. Tudatosan döntöttünk így.
2023. okt. 8. 18:04
 30/40 anonim ***** válasza:

7:

A felsorolt három példánál van gyerek?

2023. okt. 8. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!