Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnak azok a nők, akiknek a férje mindent megtesz a családért?
Talán szakember segíthet, én nem hiszek benne, és az sem biztos, hogy hozzád "tér vissza".
Miből gondolom?, gondoltam átérezni, s erre jutottam.
Esetleg jöhetnek a közhelyek is, "már nem szeret, nem szerelmes, van valakije, stb.,..."
nálunk is 12 év után lett vége, nem érdekeltem már, és én is letettem arról, hogy egyedül megmentsem amin ketten kellett volna dolgozni.
a megszoktalak effektus sajnos
26 leírta a lényeget: egy kapcsolathoz két ember kell. Te hiába küzdesz egyedül, ha ő nem küzd! Egyáltalán felismeri, hogy problémáitok vannak? Beszélj vele erről. Ha nem vezet eredményre, akkor ne küzdj, egyszerűen csak hagyd hogy ő is küzdjön egy kicsit.
Viszont azt nem tudhatod, hogy mások élete milyen a zárt ajtók mögött, tehát ne az ismeretségi körödből indulj ki a saját kapcsolatodban! Rengeteg képmutató kapcsolat van.
7:
A felsorolt három példánál van gyerek?
Nektek miért nem lett?
7:
A felsorolt három példánál van gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!