Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy ahogy én.
Egy csöves, dagadt disznó lett úgy, mint én is vagyok.
Lógnak a melleim,ragyás lett a képem.
Ahogy terhes lettem, elkezdett hasat ereszteni, pedig kockás hasa volt.
Cukorbeteg is lett, szóval nem csak a mozgáshiány miatt hízott hanem válogatás nélkül zabál.
Én ugyanannyi kiló vagyok mint voltam, de ha feljön 2-3 kiló, máris elkezdek diétázni.
Odafigyelek.
Mi a házasságkötésünk után 10 évvel nagyjából 10 évvel idősebbnek néztünk ki mindketten. Sokkal rosszabbul, mint most. Akkor még kicsik voltak a gyerekek, nem igazán maradt időnk magunkra rendesen. Elhagytuk magunkat, pontosabban a munka + háztartás + gyerekek elvitték a szabadidőnket és az energiánkat. Enni viszont szerettünk... el is híztunk rendesen, mindketten és nem is adtunk magunkra (sem frizura, sem ruházkodás tekintetében).
Aztán egyre több időnk lett, kezdett zavarni, hogy nem érezzük jól magunkat a bőrünkben és hogy túlsúlyosak vagyunk. Elkezdtünk sportolni, edzeni, és a táplálkozási szokásainkat is teljesen átalakítottuk. Lefogytunk mindketten kb. 20 kg-t (így értük el az optimális testsúlyt), a sportnak, extra mozgásnak köszönhetően sportos testalkatunk lett és a ruhatárunkat és a frizuránkat is "lecseréltük".
Szóval, nekünk jót tett az "öregedés" egyértelműen. Most tényleg nagyjából úgy nézünk ki, mint 10 évvel ezelőtt kellett volna. Mindkettőnkre sokszor mondják, hogy egy 10-est simán letagadhatnánk.
A lényeg te milyenné váltál mellette. Ha jobbá, szebbé akkor jót valasztottál.
Ha nem akkor az baj
13 ne írd le magad teljesen.
Bármikor tudsz változtatni, szebb lehet a bőröd ha elmész kozmetikushoz, sőt van olyan férfi aki mellényzsebből kifizeti a mellplasztikát.
Nő vagy, csinos vagy, tessék összeszedni magad és utána színvonalasabb férfit keresni!
Nem kell lesüllyedni a párod szintjére.
Egy két csinos ruhadarab, kozmetikus, fodrász és utána lehet keresni igényesebb férfit is.
Ne hagyd el magad az igénytelen pasid miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!