Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem rengeteget lóg a barátnőjénél, ez normális?
A parom kozmetikus vallalkozo, 10 eve vagyunk hazasok. Van egy barátnője, akivel állandóan a telefonon lógnak. Nem is értem, mintha a csajnak nem lenne élete, kb folyamatosan beszélnek.
Aztán a minap véletlenül ránéztem a timelinera es kiderult, hogy szinte minden nap eltölt a csaj munkahelyén min 40-50 percet, van, hogy naponta 2x 1 orat.
O ezt tagadja, szerinte csak "arra jar", "beugrik egy kavera", de latom, hogy ket vendeg kozott is kepes felmenni hozza a varos masik felerol.
allandoan arra panaszkodik, hogy nincs semmire ideje, meg neki mennyi dolga van, itthon uszik a lakas, de erre rohadtul raer, hogy kavezgasson a csajjal naponta orak hosszat.
azt se ertem, mi a tokomet tudnak ennyit beszelni telefonon, de mar kezd kisse zavaro lenni a helyzet.
probaltam vele beszelni errol, de kb az a reakcio, hogy nehogymar en mondjam meg neki, hogy mennyit talalkozhat a barataival, pedig en orulok neki, hogy baratnoje, csak kisse mintha tulzasba esne mar vele.
ti mit tennetek a helyemben? vagy csak engem zavar ez?
Érdekes ,és szerintem egyáltalán nem tekinthető szokványosnak.
Mondjuk szomszéd csaj is két gyerekkel, nincs olyan nap hogy ne lenne nála valamilyen barátnő,egyedül vagy gyerekkel.
Múltkor hallottam hogy a férje ugatott vele,hogy nem igaz hogy
itt mindig bassza valaki a rezet, kicsit be sokallt a csávó,
mert 12 órázik minden nap,de se kaja,kupleráj, és még ráadásul
kerülgetnie kell valakit állandóan..De a csaj pont le carja..
Hát így jár aki hülyét vesz el.
Telefonálás közben is lehet mosogatni pl., szóval ez nem indok, de mondjuk a munkahelyemről nem tudok szünetben hazaugrani felporszívózni, akkor meg miért fáj, ha beugrik a barátnője?
Összességében fura, mert én sem tudom miről lehet ennyit beszélni, de amíg én mondjuk tömbösítve barátnőzöm akár 1-2 napot, addig ő ezt elszórja napi 1-2 órákra, hát van ilyen. Óraszámban kb. ugyanaz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!