Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok akik együtt vagytok már tizenéve este még. Indig összebújva alszotok el?
Mikor együtt megyünk aludni, általában odabújok hozzá, kicsit ölelkezünk, aztán visszahúzódok a térfelemre és alszunk. Hacsak be nem alszok a vállán egy pillanat alatt :) Ilyenkor alszok ott 1-1.5 órát, és akkor vonulok vissza.
De van mikor nagyon fáradt vagyok, és jól esik csak lefeküdni és elterülve lazulni, élvezni a pihentető fekvést.
en vagynek ra, de a felesegem nem. ot minden zavarja, ha szuszogok a nyakara, ha melegitem, ha nyomom mittomen.
marmint egesz ejszaka en sem szeretnek igy aludni, de legalabb elaludni igy.
emlekszem egyszer koleszban az elso baratnommel kenytelenek voltunk igy aludni, mert kicsi volt az agy. reggelre elhalt a karom, de minden penzt megert, mai napig emlekszem, milyen jo volt vele igy aludni
13 mondjuk a kerdes a parokrol szolt, nem az exekrol, akik egyutt laknak
de ha mar itt vagy: uj pasi/csaj van mar a kepben? ot is hazaviszitek?
54 éve vagyunk házasaok. Mindig együtt alszunk, de én gyakrabban elöbb elalszom. Feleségem viszont hajnalban korábban kel. Az első évtizedben csak egy paplan alatt összebújva aludtunk.Most, ennyi év után is sokszor összebújunk. Ha valamelyikünk kórházba került, hiányzott.
Üdv.: Öregek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!