Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek, ha a férjem által...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a férjem által borzasztóan átverve érzem magam?

Figyelt kérdés

Még mielőtt lediplomázhattam volna, terhes lettem (nem terveztük akkor még). Ő nagyon akarta, igazából én is vágytam babára és a diplomát leszámítva minden adott volt... Mivel nekem az egyetem volt a kifogásom, megbeszéltük, hogy 1 évet leszek itthon a babával, majd ő is egyet, mikor 2 éves lesz a lányunk, bölcsibe megy.

Jó apa, rajongásig szereti a gyereket, aki most lett 10 hónapos, nekem szeptemberben kezdődne az egyetem... Felhoztam már többször, hogy beszéljük meg, hogy legyen, alakítsunk ki egy új rendszert, mert nem fogok tudni ennyit foglalkozni a picivel a suli mellett. Mindig csak halogatta, meg hogy "visszatérünk rá, ha aktuális lesz". Augusztus vége van, tárgyfelvétel, ennél aktuálisabb nehezen lehetne. Így végül kinyögte, hogy ő anno ezt azért mondta, hogy megtartsam a babát, mert tudta, hogy mennyire fogom majd szeretni, nekem az anyaság való és hogy most ő mit csinálna egész nap itthon 1 évig, ne borítsam ki ezzel... És hogy én is mondtam, hogy amúgy sem akarok kezdeni a diplomámmal semmit, csak egy cím lenne, ezért ne borítsuk fel a családi nyugalmat.

4 évet beleöltem, nem akarok kb. a cél előtt megfutamodni és beletörődni abba, hogy "nekem az anyaság való". Úgy érzem, hogy teljesen átvert, hülyének nézett végig. Haragszom rá, mert nem ezt beszéltük meg, nem ezt ígérte.

2023. aug. 30. 17:03
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
0%

inkabb az a szegyen, hogy egyes ferfiak ahelyett hogy elmennenek penzt keresni hogy eltartsak a frissen szult feleseguket, inkabb otthon fozocskeznek kotenykeben meg pelust cserelgetnek. hat ha ilyen ferjem lenne leginkabb nem lenne, mert ezt normalisabb kulturakban asszonynak nevezik.

elnezest az indulatos fogalmazasert, de elkeserit hogy egyre inkabb elkorcsosul a vilag, kb lassan mar a kutya nyavogni a macska meg ugatni fog pollkorrektsegeben, meg a kutyak tunetni fognak hogy hogy meri barki azt mondani hogy ok biologiailag alkalmatlanok arra hogy talpra essenek ha kikurjak oket az emeleti ablakbol.

szerintem kozelednek a vegso idok, vagy csak az emberiseg ertelmetlenebb fele pusztitja magat kifele 😀

2023. szept. 13. 14:07
 42/57 A kérdező kommentje:
Sajnálom a férjedet, erre csak ennyit tudok mondani.
2023. szept. 13. 14:09
 43/57 anonim ***** válasza:
100%
Így is van, #41, ha nem tudod felvenni a ritmust, ha nem alkalmazkodsz a változásokhoz, ki fogsz pusztulni. Úgy is, mint az emberiség értelmetlenebb fele. De ha neked jó csicskának lenni, ám legyen. 8 óra munka után kiszolgálod a zuradat, rendezed a gyerekeket. Feladsz mindent, hogy te maradhass a kis köténykés cseléd otthon. Remélem.
2023. szept. 13. 15:17
 44/57 anonim ***** válasza:
87%
Hol van itt a frissen szült feleség? Tudsz olvasni amúgy?
2023. szept. 13. 15:18
 45/57 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nagyobb szégyen, hogy nem tudsz sem olvasni, sem szöveget értelmezni. Frissen szült feleség... HOL?? Csak mert a kérdező nem az.

Első perctől megbeszélték, hogy 1 év után váltanak, majd most h aktuális lenne benyögi az unalmast, mert jaj hát ő mit csináljon otthon meg a kérdező úgyis anyának való, sőt még van bőr a pofáján közölni, hogy ő csak azért ígérte ezt be, h így vegye rá a kérdezőt a megtartásra. Az ilyet úgy kivágnám, hogy nyekkenne.

Abban pedig a világon semmi elkorcsosult nincs, hogy a férfiak is pont ugyanúgy kiveszik a részüket a háztartásból és a gyereknevelésből, ez kéne a természetes legyen, elvégre azt gyereket ketten csinálták és a házban/lakásban is ketten élnek, ketten koszolnak, ő is eszik, nem csak a feleség stb. Ne derogáljon már alap dolgokat megcsinálni bakker!

2023. szept. 13. 15:33
 46/57 anonim ***** válasza:
87%
Előző 2 válaszoló, cselédnek nem szükséges olvasni tudni, sem szöveget értelmezni...
2023. szept. 13. 16:21
 47/57 anonim ***** válasza:
12%

kerdezo,mit sajnalsz rajta? hogy mindennap tiszta lakas meg meleg etel varja meg nem egy munkatol leharcolt feleseg? szegeny..😰

egy 1 eves gyerek anyja meg nem abban az idoben van h dolgoznia kelljen, akkor lehet a frissen szult nem a megfelelo szo volt ra

es eleg vicces hogy nektek az aki inkabb elvegzi a teendoit otthon azon a szinvonalon ahogy azt illik egy nonek az "cseled", de aki egy multinal tulorazik hatha feljebb kerul a rangletran az nem cseled. pedig ugyanugy kiszolgalja a fonoke igenyeit, aki meg szeretni se szereti. valoban lehet hogy nem vagyok diplomas, vagy nincsen karrierem, de a csaladhoz valo hozzaallasom szazszor embersegesebb mint a tietek. de tudjatok mit majd meglatjuk 50 ev mulva 🫣 en a feminacikkal ellentetben nem erzem szukseget hogy barmit bizonyitsak, azt megtette az ido probaja helyettem 😘 aldott napot mindenkinek

2023. szept. 14. 12:45
 48/57 A kérdező kommentje:

Azt, hogy egy buta, tanulatlan nő a felesége.

Nekem a férjem nem a főnököm, hanem a társam, partnerem. MINDENBEN.

Legyen szó akár a karrierről (mert igen, jelenleg már ő van otthon a lányunkkal full-time! :) ), akár az otthoni teendőkről.

A gyerekünk ugyanúgy az ő gyereke is, ahogyan nekem. Sosem derogált neki az első hetekben éjszakázni, tápszert keverni, etetni. Vagy éppen pelenkát cserélni. Ugyanígy a főzést is beosztjuk hétvégente (wow, hétköznap én sem főzök, micsoda asszony vagyok!). Kb. 50-50%-ban szoktunk főzni, de olyan is van, hogy nincs kedvünk otthon lenni és éttermezünk.

Megjegyzem, hogy a férjem még úgy is férfias volt, mikor éppen a játszószőnyeg mellett feküdt és a lányunkkal "beszélgetett", vagy az aranyóra alatt a mellkasán feküdt a pici.

50 év múlva te valószínűleg a süllyesztőben leszel, mert a férjed is észreveszi, hogy az ebéden kívül nem sok mást tudsz letenni az asztalra.

2023. szept. 14. 14:04
 49/57 anonim ***** válasza:
89%

Nincs olyan, hogy egy nőnek “illik” elvégezni a házimunkát! Olyan van, hogy egy háztartásban KÉT ember él, két ember eszik, két ember koszolja az edényeket, a ruhákat, a lakást, tehát teljesen értelemszerűen mindkét fél kiveszi a részét belőle.

Karriert meg főnököt összemosni házimunkával és férjjel annyira pedig annyira abszurd, hogy az szavakban ki sem fejezhető.

Senkinek sem lesz attól emberségesebb a családhoz való hozzáállása, hogy kinyalja a párja/férje seggét is, mert azt a nőknek úgy “illik”.🤦🏻‍♀️

2023. szept. 16. 04:04
 50/57 anonim ***** válasza:
23%

kerdezo, szamomra nincs olyan hogy "sullyeszto", alakul az eletem ahogy alakul, megprobalok vele megbekelni.

veled ellentetben en legalabb teszek ebedet az asztalra, nem csak az egomat (ami a nai noknek nevetsegesen serulekeny). rossz a fontossagi sorrend, Isten szavat elfelejtette az emberiseg, semmi alazat nincs se bennetek se a ferjeitekben. dehat ki mint vet ugy arat 🤷🏼‍♀️

2023. szept. 16. 13:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!