Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem pókokat tenyészt a konyhánkban. Nem furcsa ez egy kicsit?
"Csak én voltam úgy nevelve, hogy egyetlen pók is azt jelzi igénytelenek vagyunk ès nem takaritunk normálisan?"
Nyilván nem csak te vagy az egyetlen így gondolkodó ember, de a többség sajnos az igényességet erősen keveri a természetellenességgel, és a különböző túlzásokkal. Legyen kétnaponta nyírva a fű, mert milyen gáz már, ha 2 centinél nagyobb, lehetőleg minél kevesebb helyen hagyjuk meg az eredeti növénytakarót, sőt, lehetőleg amit csak lehet, betonozzunk le, és tegyünk valami csicsás díszítőelemet a helyére. Az állatokat meg válogatás nélkül üldözzük. Közben meg sokkal élhetőbb körülményeket lehet biztosítani azzal, ha egy kicsit közelebb engedjük magunkhoz a természetet.
10-es, csak te.
Én sem bántom, amíg
- nem túl nagy (lélektani határ :D)
- nem az ajtóba szövi a hálóját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!