Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen furcsa, hogy beszélgetni szeretnék?
20 éve vagyunk házasok.
Már annyira nem beszélgetünk, nekem nagyon hiányzik.
Ha megemlítem neki , mindig az a válasz, hogy a beszélgetéssel vagyok meghúzatva..
Reggel szexet akart, de mondtam , hogy már késő van ,mert a gyerek mindjárt felébred.
Inkább beszélgessünk, kb. 5 perc múlva jött is a gyerek, de mivel szex nem volt , így felöltözött és ment a dolgára.
Hát ez jó szarul hangzik.
Annyit viszont próbálhatsz tenni az ügy érdekében, hogy nem mondod, hogy "akkor most beszélgessünk", hanem egyből kérdezel tőle valamit, a válaszára reagálsz stb... azaz.. elkezdesz vele beszélgetni:D
Meghát nem ártana elmenni randikra. Egy séta a környéken kettesben, vagy egy kajálás valahol. Még csak túl nagy romantikafaktorra sem kell gondolni, én 12 éve vagyok a párommal, 6 éve házasok és a randijaink rendre az IKEA éttermében vannak:D Jó a kaja, egész jó áron van és... ennyi:D a lényeg, hogy egy asztalnál ülünk és egymásra tudunk figyelni, nem kell nekünk puccos hely ehhez:)
Te választottad, megérdemled!
Igen, 20 éve kellett volna tudnod, hogy ilyen lesz majd. Már akkor jól kell választani!
Nem , ne haragudj
Nem tudtam, mert régen sokat beszélgettünk.
Én nem próbalkoznek, elvalnek.
Nem létezik olyasmi, hogy két ember, akik szeretik és tisztelik egymást nem beszélgetnek. És hiába akar az egyik a másikat nem érdekli csak a szex.
Egy játékbaba vagy neki, aki jobb ha qssol és ad neki p_nát semmi más.
Ezt nem lehet helyrehozni, csak még jobban megalazod magad.
De annyire nehéz!
Soha nem gondoltam, hogy velünk is megtörténhet ez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!