Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális dolog elköszönés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog elköszönés nélkül elmenni otthonról?

Figyelt kérdés
Gyerekkel bent voltunk a házban, férjem kint borozott a haverjával. Elmentek otthonról, hogy nem is szóltak. Kerestem volna, de így nem volt otthon. Szerinte ha csak másfél órára megy el felesleges szólni. Szerintem pedig az lenne a normális, hogy szólok ha elmegyek otthonról. Érdekelne másoknál ez hogyan működik. Nem ugyanaz a vélemènyünk ebben.

2023. aug. 9. 14:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%

Igen.

Plusz nézzük a lényeget: Ha azt mondom, hogy elmegyek moziba, akkor teljesen reális ha 2 óráig távol vagyok. Ha a másik ezt nem tudja, plusz ugye a telefont se veszem fel, az ijesztő lehet.

Ha viszont csak a boltba megyek, akkor elég gyanús - hacsak nem iktattam be hirtelen egy programot, akkor lehet, hogy történt velem valami.

2023. aug. 9. 16:40
 12/18 A kérdező kommentje:

11-es szerinted miért normális ha nem szól? Csak érdekel a véleményed, nem veszekedni akarok😉

Amiket írsz példákat pont arra utalnak, hogy szólni kellene a másiknak. Első példádban írod is, hogy aggódna a másik.

2.példád elő szokott fordulni nálunk, hogy elmegy boltba, de még hirtelen 2-3 helyre is. Nem aggódok, mert elment boltba így tudom. Majd jön egyszer. Aztán utána szokta mondani, hogy még beugrottam ide-oda. Nincs is ezzel baj. Persze ha órák telnének el, akkor biztos aggódnék.

2023. aug. 9. 17:30
 13/18 anonim ***** válasza:
69%

Bocsi, fejben átfogalmaztam a kérdést

Nem normális nem köszönni

2023. aug. 9. 17:42
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszi, így már értem 😁
2023. aug. 9. 17:49
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Az 1# jól fogalmazta meg. Fontos, hogy tudjunk egymásról. Érdemes erről a pároddal józan állapotában beszélned.
2023. aug. 9. 18:47
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez teljesen alapvető illem - vagy legalább egy cetlit hagyni, hogy hová megy.

Persze nem mindenkinek terjed idáig az értelme.

2023. aug. 9. 19:56
 17/18 anonim ***** válasza:
51%
Valószínűleg csak szórakozottságból felejthetett el szólni. Néha az ember meglepően hülye tud lenni nem szándékosan.
2023. aug. 11. 06:22
 18/18 anonim ***** válasza:
10 eve vagyunk együtt. Én vagyok a no. De mindig szól a férjem és én is neki. Nem kontroll csak azért hogyha bármi van tudjuk hol keressük, és tiszteletből.
2023. aug. 13. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!