Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire véljem ezt az elköszönést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem ezt az elköszönést?

Figyelt kérdés

Nagy házibuli, régi baráti társaság a húszas éveik közepén, és elkaptam egy fura elköszönést.

Egy srác (legjobb barátom) és egy lány úgy köszöntek el egymástól, hogy a lány mélyen a fiú szemébe nézett, és annyit mondott, hogy "téged nagyon szeretlek", a haverom pedig azt válaszolta, hogy "én is".

A srácnak és a lánynak is van amúgy komoly és tartós kapcsolata, viszont őszintén szólva ezerszer jobban illenének egymáshoz végzettség, családi helyzet, küllem, személyiség, hobbik alapján mint a jelenlegi párjaikhoz (ezt a véleményem nyilván nem mondtam senkinek, csak a saját páromnak talán).

A sráccal nagyon közel állunk egymáshoz, tudom, hogy szép nőnek tartja a lányt, a lányt viszont nem ismerem annyira. Rákérdeztem nála, viccesedve és komolyan is, és mondta hogy ez nem volt semmi különös, hiszek neki, de nekem erős, hogy két társas ember így búcsúzik el egymástól.

A lány nagyon részeg volt, még hányt is, szerintetek mire véljem ezt az elköszönést tőle?

Mi lehet?

2022. nov. 2. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Írtad, hogy a lány nagyon részeg volt, így simán lehet, hogy csak a pia beszélt belőle.
2022. nov. 2. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Valszeg vmi titkot, vagy lelki dolgot oszthatott meg vele a csaj amiben a srác megértő, nem fog az infoval visszaélni, valódi barát.

Én ilyenekre tippelnék, de csak mert én akkor vagyok vkivel ilyen bizalmi viszonyban aki valamiben mellettem áll akár mint sorstárs vagy bajtárs, nem feltétlen jelent ez erkölcstelen viszonyt vagy megcsalásokat. Csak azt hogy tudom hogy számithatok a masikra.

2022. nov. 2. 15:04
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Mi közöd hozzá? ^^
2022. nov. 2. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
Jót szexeltek
2022. nov. 2. 15:52
 5/6 anonim ***** válasza:
46%
Nagyon kíváncsi lehetsz, de kénytelen vagy beérni a válasszal, amit kaptál, mivel ezt csak ők tudhatják, hogy mi is volt ez igazából.
2022. nov. 2. 17:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. nov. 3. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!