Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elmondanátok a férjeteknek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok a férjeteknek? Nemtudom említést érdemel-e

Figyelt kérdés

Az ex téma sosem volt valahogy terítéken nálunk.

Én tőle 1 exről tudok, 2ről a facebook-ról. Igazából nem érdekelt sosem.

Én az utolsó kapcsolatomról meséltem neki, mert az a kapcsolat a mai napig kihat az életemre. A többiről (3 vagy 4 ilyen pár hónaois kapcsolatról) nem esett sosem szó.

7éve vagyunk együtt, házasok vagyunk, 2 gyerekkel. Szoval nem csak ilyen tiniszerelem kategória.

8éve volt egy srác, középsuliból látásból ismertük egymást. Rámírt randizgattunk. Kb max 2 honapig tartott.

Pár randi, pár szex, pár egymásnál alvás. Aztán nem egész 2hónap utan benyögte egyik napról a masikra, hogy részéről ennyi, nem tette túl magát az exén.

Férjem 2 hete kezdett új munkahelyen. 2.nap be kellett ugranom hozzá, akkor szembesültem vele, hogy az említett exemmel együtt dolgozik.

(Az ex nem vett észre, csak én őt).

Azóta ezen gondolkodok. Elmondjam, vagy ne mondjam?

Én sem ismerem a férjem minden szexpartnerét, viszont ha valamelyikkel ilyen sűrű kapcsolatban lennék, szeretnék tudni róla.

Másrészt férjem sokkal lazábban kezeli ezt a témát, ő nem tulajdonítana ennek nagy dolgot.

Ti elmondanátok?

2023. aug. 6. 12:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

Elmondanám, méghozzá röhögve, hogy milyen kicsi a világ. 8 éves történet, mikor volt már?

De amúgy inkább tőled tudja meg szerintem, mint a sráctól...

2023. aug. 7. 20:15
 12/14 A kérdező kommentje:

Megoldódott a probléma 😅

A héten még dolgozik, aztán 2 hét leállás majd már vissza sem megy dolgozni, keres más munkát.

2023. aug. 7. 21:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el, jobb, ha te említed meg. Ha kiderül, még azt hisz, hogy titkolni karasz valamit.
2023. aug. 11. 02:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Én a másik részét ismerem. A férjem elöttem lévő barátnőjével dolgozom napi nyolc órát.

Jó tudni, így jobban tudom kezelni a dolgot. És elkerülhetők a félre értések vagy kelleketlen meglepik. Ez függ az ex milyenségétől is szerintem. Ha rosszszándékú vagy véletlen elszólja magát, az elég rosszul is kiveheti magát.

2023. aug. 18. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!