Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány gyereketek van, és milyen volt, illetve milyen lett a házasságotok, miután megszületett az első gyereketek?
Most ez tényleg igaz, hogy konkrétan a gyerek megléte, érkezése miatt mehet tönkre egy házasság?
Nektek erősebb lett, vagy megromlott?
27 vagyok.
Kedves 29!
Se nem drogos, se nem alkoholista, se nem munkakerülő. Bántalmazás és megcsalás se volt és gemer meg pláne nem volt...szoba nem állnék ilyennel.
A lanyát nevelte! A lányunk is altatta, etette, fürdette munka után és még edzeni is tudtam menni meg kikapcsolodni.
Ráadásul én nem is panaszkodom, mer tudom nevelni a lányom, megvan mindenünk és magammal is foglalkozom. Volt azóta egy hosszabb kapcsolatom is gyerektelennel és 5 évig teljesen jól működött...Ő tavaly hallt meg.
1 évig látogatta is a gyerekeit sűrűn. Fizeti most is...
Egyébként nem tudom, hogy a férfiak 95%-a miért gondolja azt még mindig a 21. században, hogy kifejezetten a nő dolga gyereket nevelni..
Szégyen.
Még képes leülni játszani.
#30:
Rá lehet jönni, hogy ki mikor hazudik a képedbe, nem vagyok szuper jó emberismerő, de engem atvagni csak úgy nem lehet ez is biztos.
Különben meg, ha nárcisztikus bordeline, vagy más gondokkal küzdőek ellen egy halom "red flag" létezik, akkor nem értem, hogy miért nincsenek hirtelen jelek arra, hogy valaki anya vagy apa szerepre alkalmas-e.
Nagyon tudja sok ember a "red flag" kifejezést használni sőt becímkéznek egykettőre nárcinak mintha orvosok lennének, de ha én ugyanazt írom, hogy oda kellene figyelni, hogy kinek szülsz, akkor én vagyok a beképzelt liba. :DDD
Akkor buta vagyok, ha neked így jobb, akkor legyen. :)
#27:
Hol akadt be a lemez, nem ismételgetem önmagam szóról szóra, annyi erővel bemásoltam volna, amit eddig jegyeztem le, nem? :DDD
Annyi az egész, hogy nem tudsz megcáfolni, mert nagyon jól tudod, hogy igazam van minimum részben csak könnyebb azt írni miután nincsenek valid érveid, hogy olyan vagyok, mint egy beakadt lemez.
A saját példáddal dobálódzól pedig mindenki tudja, hogy az oly kevés, hiszen az életben millió verzió előfordul. Te jöttél a kiismeréssel, amikor egy szóval sem volt említve olyasmi, összekeversz két szót, nem tudsz szöveget értelmezni sem és inkább támadsz ok nélkül, hogy én vagyok az öntelt, rosszszívű (meg még ki tudja milyen) miközben nem ismersz, én nem sértettelek egyszer sem. Felnőtt ember módjára nem tudsz viselkedni. Nem tudsz hideg fejjel véleményt cserélni sem. Köszönöm, hogy bizonyítékot nyújtottál e (világos) tényről. :)
Tudod az a baj, hogy gyerekvállalás előtt senki nem tudja, hogy nem alkalmas a gyereknevelésre, az csak akkor derül ki, ha már megvan a gyerek.
Önismereti terápiát kellene indítani/szervezni a még gyerekvállalás előtt álló embereknek, hogy 100%-osan felmérjék a gyerekneveléshez való képességeiket, (türelem, empátia, idegek minősége) és akkor talán kiderülne, hogy az adott pár alkalmas-e erre, vagy inkább hagyja az egészet, és ne vállaljon gyereket.
Sajnos rengeteg olyan embernek van gyereke, aki totál nem való szülőnek, és ennek csak a gyerek issza meg a levét.
Azt hiába mondja valaki, hogy még gyerek előtt meg kell figyelni, a párja hogyan viselkedik a gyerekekkel, és áll hozzájuk, de az sem garancia semmire.
"Rá lehet jönni, hogy ki mikor hazudik a képedbe, nem vagyok szuper jó emberismerő, de engem atvagni csak úgy nem lehet ez is biztos."
Csak akkor tudod, hogy hazudnak neked, ha ismered az igazságot. A tényeket ismerheted, de a másik érzéseit, gondolatait nem. Azt sem mondhatja senki, hogy most nem manipulálják, hisz az a lényege, hogy nem tudsz róla.
Nem a butázós vagyok, de lássuk be, ha valakinek abból áll a nagy látnoki képessége, hogy a ma eseményéből (amit a 17-es tényleg elég nyílt sisakkal osztott meg, köszönet érte) a múltra mondja meg, hogy mi lett volna a helyes magatartás, az kb. annyira hasznos, mint a húzás után megmondani a lottó nyerőszámokat.
Eső után köpönyeg, veszett fejsze nyele, utólagos bölcsesség, halottnak a csók...
Ráadasul azt állítod, hogy az a hibás, aki ezt nem látta előre, hiszen ennek a napnál világosabbnak kellett volna lenni. Mindezt utólag, és papagájként szajkózva.
Szerintem tévedsz, de azt legalább érzéketlenül teszed, mintha beleszerelmesedtél volna a vélt igazadba.
Ha van gyereked, akkor tudod (tudnod kellene), hogy időnként olyan szituációkat lök eléd a szülőség, amivel sosem találkoztál korábban, amire nem tudtál felkészülni a gyerektelen életedben.
Ugyanezért nem vezetne teljes eredményre egy előzetes személyiségteszt sem, mert az csak a pillanatnyi állapotra mutat valamit, az sem a jövőt láttató varázsgömb. (Megnézném amúgy az életvezetési referenciáid, mert ha valóban rendelkezel azokkal a képességekkel, amit másokon ilyen keresetlenül számonkérsz, akkor biztosan kiemelkedő szociális, anyagi, intellektuális és társadalmi státuszt sikerült elérned.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!