Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy életen át?
Figyelt kérdés
33 éves férfi vagyok, a feleségem 43. 8 éve vagyunk együtt, gyerek nincs. Kezd minden megszokott lenni és ő már nem igen kezdeményez. Elkezdtem más nőkkel ismerkedni, de csak szex miatt. Nem akarok válni, de vajon ez így működhet? A másik, hogy a feleségem külsőre se ad már magára. Mivel jól összeszoktunk, szeretjük egymást, ezért vele tervezem az életem, de kalandoznék néha. Más is van hasonló helyzetben? A feleségem nem tud róla, szerintem elhagyna.2023. júl. 19. 11:11
1/19 anonim válasza:
Először is: nem támogatom egyáltalán a hűtlenseget és soha nem is fogom. Másodsorban, ha nincs szex a házasságban, az qrva nagy szívás! Szereted a feleséged, mellette akarsz maradni, de ugyanakkor hiányzik a testi együttlét. Mindenképp beszélj vele erről szerintem és ha nem tudtok dűlőre jutni, akkor hagyd el, de ne csald meg! Én ezzel a tanáccsal tudok szolgálni, mert szerintem ez a helyes döntés!
2/19 anonim válasza:
Hosszú távon ez sosem szokott működni így. Nektek közösen kell változtatni, hogy ismét izgalmas legyen együtt. A szeretősdi mindig kiderül előbb-utóbb. Vagy beleszeretsz valakibe és te borítasz mindent, ami sok fájdalommal jár, és lutri is, mert az új nővel is pár év alatt ugyanoda juthatsz, mint a mostanival.
Ha végképp nem javul a helyzet és boldogtalan vagy vele, állj elé, mondd el neki, hogy váljatok el szépen békében. Ha ez megvan, akkor függetlenként azt csinálsz, a,it akarsz, végig k.rhatod a fél országot, vagy elvehetsz egy szexi cicababát.... De ne simlizz.
3/19 anonim válasza:
Nem hiszem. Előbb-utóbb beleszeretsz valakibe. Plusz rájöhetsz, hogy gyereket akarsz, amit ő később már nemigen tud neked megadni.
4/19 anonim válasza:
Mond meg hogy figyeljen külsejére és próbáld rendezni kapcsolatot.
Ha nem megy, vége, szakítás
5/19 anonim válasza:
Nem szereted, nem kívánod, simán megcsalod. Miért nem válsz el, vagy miért nem vagytok nyitott kapcsolatban?
6/19 anonim válasza:
Ja és ez a te hibád is nem kommunikáltad az igényedet, inkább megcsalás
7/19 anonim válasza:
Nincs szex, nem vonz. Eltart? Nincs hova menned, vagy mi a fene miatt akarsz vele maradni?
8/19 A kérdező kommentje:
Van szex, ha kezdeményezek. Vágynék arra, hogy ő is jöjjön hozzám. Konzervatív a szexben. Gondolkodásban a szexet leszámítva egyformák vagyunk, ezért jól megértjük egymást. Ez az egy szex téma a baj. Gyerekünk az ő kora miatt nincs, az életünket is gyerekmentesre rendeztük be. Kicsi ház, ami nekünk elég.
2023. júl. 19. 11:34
9/19 A kérdező kommentje:
Nem tart el, én keresek jobban. Jól összeszoktunk és nem akarom ezt valakivel újra előről kezdeni.
2023. júl. 19. 11:36
10/19 anonim válasza:
Na és? Akkor kezdeményezz te. Gondolom, mindig is konzervatív volt a szexnem. Ha ez neked nem jó, minek vetted el? Tényleg ez a legnagyobb problémád, ami miatt a félreba..áson gondolkodsz? Basszus, jó dolgodba csinálod a problémát. Sajnálom a párodat, egy ösztönlényt sikerült halásznia. Hogy igényesebb legyen , azt is elérhetnéd nála, dicsérgesd, érezze a vonzalmat benned, kedvesen javasold neki, hogy melyik ruhát vegye fel, mert abban milyen csinos, ha megmossa a haját, túrj bele és mondd, mennyire szereted ilyenkor a lágy fürtjeit...., ne csak tőle várd a dolgokat, beszélj vele, kommunikálj. Ha régebben igényesebb volt, akkor valahol talán a te hatásod, hogy ilyen lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!