Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kire szokták mondani, hogy úgy házasodik mint egy Habsburg?
Figyelt kérdés
2023. júl. 11. 20:16
11/13 anonim válasza:
Sose hallottam még ilyet, de alapvetően én is 3-asra asszociálnék. Habsburgok nagyon durván sokáig mentek a belterjességben, durva génhibákkal. Szóval ha a sok uralkodóház közül valamiért a Habsburgok lettek kiválasztva,az a belterjesség miatt gondolnám.
12/13 anonim válasza:
Nekem úgy rémlik, hogy a Habsburgoknak sikerült létrehozni Európa legnagyobb egy uralkodó család alá tartozó területét.
Szerintem inkább erre utalhat, mint a génhibákra, mert arról az orosz és angol uralkodó családok híresebbek voltak.
13/13 anonim válasza:
Nem is halottam még ezt a kifejezést 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!