Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás, kinek erről mi a véleménye?
Egyik ismerősöm mesélte, hogy az ő korosztályában sokan félre lépnek. Ő is volt többször férjes nővel és őt nem érdekli, hogy van a nőnek férje. Az nem az ő dolga, hogy a nő kivel csalja meg. Szerintem meg mindent meg lehet beszélni, ha nem működik akkor tovább kell lépni.
Nekem is lett volna egy ilyenben részem, de szerintem ez nagyon nagy gerinctelenség.
Kiváncsi vagyok más emberek véleményére, hogy ki hogyan látja ezt a dolgot.

Én is így gondolom, kérdező.
Szerintem is, ha valami nem működik akkor vagy próbálják meg megoldani beszélgetés/párterápia stb. segítségével. Vagy ha ez sem segít/alapból nem érzel már semmit a másik iránt,akkor meg szakíts vele, válj el tőle.
Lehet itt ilyenekkel jönni, hogy "azért csaltam meg, mert elhanyagolt stb.", de szerintem ez nem mentség. Felnőtt ember tudjon kommunikálni, szólni a másiknak, ha nem tetszik neki valami, vagy tudjon lezárni egy kapcsolatot, ha abban már nem érzi jól magát.

Az én környezetemben ugyan ez megy, amit írt az első meg a haverod mondott.
30-as korosztály.
Egyébként ugyan így gondolom, hogy ha a nő benne van, akkor mit számít?
Ha Te nem, majd más megdugja.
Valszeg a férfinek is van valaki.

Na melyik az a korosztály? És melyik az, amelyikben nem lépnek félre az emberek?
Persze, fogja a korosztályra.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!