Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megünneplitek a születésnapot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megünneplitek a születésnapot a házastársatokkal külön is?

Figyelt kérdés
Úgy értem ti mennyire vágytok egy kis kettesben eltőltött időre ilyenkor?Onnan jött ez most elő, hogy férjem ünnepli az 50. Szülinapját szombaton, holnaptól szabin van, holnap nyílván bevásárolunk, előkészülünk,szombaton ő főz,meghívta a haverjait, munkatársait,sok mindent beakar fejezni a ház körül,így a kettesben tőltött időt nem is mertem megkérdezni, mert kijelentette, hogy sok dolga van, a fiam fellépésére nem megyek el, mert szerinte a vendégek előtt furán jönne ki, és én balga feltettem a kérdést, hogy akkor miben segíthetek neki? Erre annyit mondott, hogy majd szedjem össze a gazt a kertben, ha levágta..Bevallom marha rosszul esett,hogy kicsit sem akar velem lenni,pláne úgy, hogy az én szülinapom, névnapom minden évben elfelejtette.

2023. ápr. 26. 20:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm.Bulit magamnak nem szervezek, nem nyüzsgök, elég lenne, ha eszébejutna.Ha megemlítem, hogy mondjuk megleptem magam egy körömlakkal, annyi a reakciója, hogy jó, de akkor se esik le neki.
2023. ápr. 27. 07:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a gyerekem fellépését csakazértis megnézném, már bocs. Főleg ha ő ennyire surmó. Az ő barátait hívta meg, van létjogosultsága annak is, hogy csak velük legyen.

Amúgy mi tartunk egyet kettesben, egyet (nagy)családi körben, és ha úgy adódik, hogy a barátok ráérnek, akkor velük is, de ez ritkább.

2023. ápr. 27. 07:40
 13/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ.Egyébként azt hittem nem gondolja komolyan, hogy csak ebben segítsek...azt hittem majd szól, hogy megyünk- e bevásárolni, esetleg a kedvenc sütijéhez, de nem, már kétszer elment szó nélkül a boltba, most meg nekiállt kaszálni a kertet, mehetek gazt összeszedni...
2023. ápr. 27. 11:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem mész el a fiad programjára, mert azt mondta?Hát én tudod mikor hagynám ki.
2023. ápr. 27. 12:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha kerek évszám, azt általában nagyobb összejövetellel ünnepeljük. Egyébként meg csak úgy, spontán, kettesben.
2023. ápr. 27. 14:45
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Fiamnak meccse szokott lenni, nem fellépése, mindenképp megnézném. Hülyén jönne ki, ha a kanbulin nem lennél ott? Mert, kell valaki, aki behozza az uraknak a hideg sört?

Meg se merted kérdezni...? Mert? Ő elfelejti a te szülinapodat. Magát ünnepelteti. Megmondja, ne menj el a gyerek fellépésére. Te meg meg se mered kérdezni...

Szedd össze a gazt, ha levágta? Hát tudod... Na ilyen feleség nem leszek soha, ez egészen biztos.

2023. ápr. 27. 15:44
 17/17 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem a fiam fellépését megnézem, hisz csak egy óra délután.Annyit szerintem ki lehet bírni nélkülem, akár vannak vendégek, akár nem.Előtte és utána is tudok vele és a vendégekkel foglalkozni.Észrevehette hogy megbántott- ő is ugyanúgy szedte a gazt.
2023. ápr. 27. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!