Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjemmel mikor megismerkedtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemmel mikor megismerkedtem már volt egy 6 éves kislányom . 8 éve vagyunk együtt. Van 2 közös gyerekünk is .Megkülönbözteti őket nagyon ez helyes ? Többi lent

Figyelt kérdés
Mostanában mindig megjegyzi hogy a lányomnak nem köteles venni dolgokat . Ez rosszul esik mert ha épp hallja így is rossz neki nincs apja.Elgondolkozok ha ezt így folytatja elhagyom nem fog gyerekem miatta elmenni. Tudom hogy nem fogja szeretni teljesen mint a sajátját de mivel elfogadott vele akkor . Most nem tudóm mivel más.
2023. ápr. 26. 06:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

* testvérek közé ÉKET verni

Úgy nagyjából ugyanúgy kéne a gyerekekkel bánnia, főleg a hétköznapokban. Főleg, ha megszerette, tán nem szerette meg ennyi év alatt? Maximum akkor jöhetne ki megkülönböztetés, ha már öröklési kérdés van, anyagiak, és nem szereti annyira azt, amelyik nem az övé.

2023. ápr. 26. 13:00
 22/26 anonim ***** válasza:
86%

Némelyik válasz hányingerkeltő.

Mivel tudta hogy neked van gyereked, így vállanllnia kellett őket is. Olyan meg nincs hogy a TE gyerekedre nem költök, csak a közösre. Mindharomnak ugyanúgy adni kell mindenből. Nyilván ha a paromnak lenne gyereke, akkor ugy kene elfogadnom ahogy van. Ha ez nehéz akkor nem jövök vele össze!!!

De azt igenis elvárom hogy a férfi ugyanúgy összetartsa a családot mint a nő. Ha lerottyan akkor az én gyerekem is rá fogja nyitni az ajtót nem csak a közös, mert majdhogynem apjaként szeretné. Saját fejjel gondolkodtam, ha nekem lett volna egy nevelőapám akkor őt is látogattam volna nem csak a vérszerintit. Egyszer az a gyerek felnő.

Egyébként meg ez az én pénzem te pénzed dolog nem jó a kapcsolatban, vagy közös van vagy külön kassza, de az elejétől fogva!!

Jelen esetben szerintem lehet tömik a fejét, vagy pedig szíve mélyén mem fogadta el sosem a gyereket, csak nem akartad meglátni.. :(

2023. ápr. 26. 13:07
 23/26 anonim ***** válasza:
31%
Na kb. ezért nem akarnak a férfiak gyerekes nőt és még a sajátot is meggondolja.
2023. ápr. 26. 13:24
 24/26 anonim ***** válasza:
59%
És vice versa is igaz.
2023. ápr. 26. 13:35
 25/26 anonim ***** válasza:
65%
Na es amikoe hires es gazdag lesz a gyerek, felnőve minden megfordul...
2023. ápr. 26. 13:53
 26/26 anonim ***** válasza:

Mondjuk azért megnézném, hogy a gyereked hogy beszél vele, mert nálunk általános volt a kamasz féltesómnál a "te nem vagy az apám, kssolj" - és társai.

Na, ezek után képzelheted, apu mennyi időt invesztált a kapcsolatba, ahol a "nagylány" heti szinten a fejéhez vágta ezt. Hát, semmit.

Nem azt mondom, hogy nálatok is ez a helyzet, de hogyha eddig nem ignorálta a férjed a te gyerekedet, és most igen, annak ez is lehet egy oka.

2023. ápr. 27. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!