Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és hol ismerted meg életed párját?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 13. 20:18
11/22 anonim válasza:
Facebook-nak köszönhetem..de ismertük egymást régebről
13/22 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy itt fogom megismerni.
14/22 anonim válasza:
Én elég rendhagyó módon ismerkedtem meg vele. Akkori barátnőmmel épp válságban volt a kapcsolatunk (egyébként is távkapcsolat volt, és konkrétan órákon keresztül ignorált, amikor elmentem hozzá). Egy veszekedés után azért megkért, hogy menjek le vele a boltba. Út közben végig marakodott, hogy én hogy viselkedtem vele, miért kellett nekem veszekednem? (Bocs... de utaztam 5 órát, és akkor 4 órán át azt nézzem, hogy valami netes flashjátékkal játszik??) Aztán amikor odaértünk a bolthoz, ott volt az egyik barátnője. Barátnőm bement a boltba, és mondta, hogy mi meg addig beszélgessünk. És hát mi meg beszélgettünk. Egyből szimpatikusak lettünk egymásba, persze nem jöttünk össze, mert én még szerelmes voltam barátnőmbe. Aztán pár hónap múlva szakítottunk, nem sokkal később egyébként ezzel a lánnyal is összeveszett, de még ekkor sem jöttünk össze, mert közben neki lett barátja, pár hónapra rá meg nekem is barátnőm. Barátilag továbbra is tartottuk a kapcsolatot, sőt, legjobb barátok lettünk, gyakorlatilag egymást segítettük, ha valami magánéleti problémánk volt. Aztán 5 évre rá úgy alakult, hogy mindketten függetlenek lettünk. Felvetettem, hogy egyszer találkozhatnánk, ha ő is szeretne. Ez meg is történt, és ott valami hihetetlen, elemi erejű láng lobbant be mindkettőnknél. Azóta is együtt vagyunk. Ugyan még az esküvő távol van, de ki merem jelenteni, hogy ilyet még senki iránt nem éreztem.
15/22 anonim válasza:
Oda mentem dolgozni ahol o mar evek ota ott volt. Aztan jott a covid, 3 eve. Nekunk bejott, jovoheten hazasodunk.
18/22 anonim válasza:
Szakorvosi rendelőben (ő volt a röntgen asszisztens, én meg a beteg.)
F/34
20/22 anonim válasza:
Barátnőm évfolyamtársa volt, buliban bemutatta nekem. Biztos jót tudtok beszélgetni majd. Hát bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!