Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasságkötés után derül ki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságkötés után derül ki, hogy a férfi biszexuális?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm így járt. A férfi a házasságkötés előtt semmi jelét nem mutatta annak hogy biszexuális, majd a házasságban bejelentette hogy mindig az volt, csak titkolta. Ráadásul más férfiakkal akar szexelni de csak ha a feleség engedi neki. Ismertek párokat akik hasonló helyzetben voltak? Mi lett a vége?
2023. ápr. 13. 14:07
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Én személy szerint sosem akarnék biszexuális férfit magamnak. Látom azon a nőn, hogy iszonyat szenved, a szexuális és női önbizalma nulla, és depressziós. A férfinek meg az a legfontosabb hogy szexelhet-e férfiakkal vagy sem.
2023. ápr. 13. 14:22
 12/30 anonim ***** válasza:
26%

Mi ez a sok kamu szöveg, hogy nem az zavarna titeket, hogy biszex, amikor ha kapcsolat elején előállna ezzel, akkor végig azon kattognátok, hogy nem lenne elég neki, amit ti tudnátok nyújtani? Pontosan az zavarna titeket, hogy biszex, nem kell a mellébeszélés.

Nem azt mondom, hogy helyes amit csinált, mert nem az, de valószínűleg az ilyen féle elfogadottság miatt titkolózhatott, mert csak addig lenne oké, hogy biszex valaki, amíg nem belétek szeret bele.

2023. ápr. 13. 14:25
 13/30 anonim ***** válasza:
91%

A biszexualitásnak semmi értelme egy monogám kapcsolatban.

ha mással akar szexelni, az egy elég különös vágy, miután szent esküben kimondta, hogy "veled megelégszem". (Oké, nem biztos, hgoy reformátusok, de na:D)

Szóval igazából nem ott van a probléma, hogy férfiakkal akar szexelni, hanem ott, hogy egy másik emberrel akar szexelni. Az mindegy, hogy az férfi, vagy nő.

A férfi elköteleződött a felesége mellett. Ez azzal jár, hogy CSAK VELE éli meg az intimitást.

Szóval a nő helyében egyszerűen annyit mondanék, hgoy "nem engedem meg". Ki az a hülye, aki csakúgy engedi megcsalni a párját, mert az épp kanos?:D

A biszexualitásnak ehhez semmi köze, igazából ez a dilemma éppúgy értelmezhető heteroszexuálisokra is.

Nőjjön fel az eskühöz, amit tett. Ha meg nem sikerül és megcsal... az szomorú. Akkor válás. De nem azért, mert férfival vag ynővel csalt meg, hanem azért, mert megcsalt.

2023. ápr. 13. 14:26
 14/30 A kérdező kommentje:
Én vállalom is, hogy nekem heteró nőként nem kellene biszex férfi. Mert én a heteró férfiakat preferálom. És azt hiszem az a nej sem akart volna magának biszex férfit.
2023. ápr. 13. 14:27
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Mi a különbség egy házas, hűséges heteroszexuális, egy házas, hűséges biszexuális és egy házas, hűséges pánszexuális férfi között?

Elárulom: semmi. Mindhárom egyetlen nővel szexel és kész.

Ha a hűséget kivesszük a képletből, akkor azt kapjuk, hogy: nem csak a házastársával szexel. Innentől kezdve veszett fejsze nyele.

2023. ápr. 13. 14:32
 16/30 anonim ***** válasza:
56%
Van egy csaj ismerősöm. A férje biszexuális (az elejétől tudja) és néha van egy 3 fel...férfi és 3asoznak is. Ott a csaj boldog pl. De ehhez teljesen más felfogás kell.
2023. ápr. 13. 14:33
 17/30 A kérdező kommentje:
16-os nekem nem volna gusztosom arra hogy azt nézzem hogyan dug a férjem egy masik ferfit. Meg eleve egy kapcsolat 2 emberről szól.
2023. ápr. 13. 14:36
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezért írtam, hogy ehhez más felfogás kell. Nekem se valószínű, hogy menne.
2023. ápr. 13. 15:01
 19/30 A kérdező kommentje:
Szerintem az ilyenhez biszexuális nő kell. Heteró nő kizárt hogy kiváncsi lenne a férfi-férfi szexre.
2023. ápr. 13. 15:28
 20/30 anonim ***** válasza:
63%
Én hetero vagyok, és kiváncsi lennèk a fèrfi-fèrfi szexre. Vagy a fèrfiak is mind biszexuálisok, akik kiváncsiak a leszbikus szexre?
2023. ápr. 13. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!