Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasságkötés után derül ki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságkötés után derül ki, hogy a férfi biszexuális?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm így járt. A férfi a házasságkötés előtt semmi jelét nem mutatta annak hogy biszexuális, majd a házasságban bejelentette hogy mindig az volt, csak titkolta. Ráadásul más férfiakkal akar szexelni de csak ha a feleség engedi neki. Ismertek párokat akik hasonló helyzetben voltak? Mi lett a vége?
2023. ápr. 13. 14:07
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
93%
Én válnék. Nem azért, mert biszex, hanem mert titkolózott és mert igénye van rajtam kívül másra is szexuálisan. Nekem ez nem fér bele. Nem baj, ha másnak ez igénye, de akkor nem mellettem van a helye.
2023. ápr. 13. 14:08
 2/30 anonim ***** válasza:
86%
Én is elválnék, nem azért, mert biszexuális (egy hármasban benne is lenném), hanem mert egy ilyen fontos dolgot eltitkolt magáról, illetve amiért úgy házasodott, hogy tudta, neki nem lesz elég kettőnk kapcsolata.
2023. ápr. 13. 14:11
 3/30 A kérdező kommentje:
Én is hasonlóan gondolkodom. A biszex elvette a nőtől a szabad választáshoz való jigát az által hogy titkolózott, ráadásul most meg ki is élné a férfiak iránti igényet. Nekem ez a legalja.
2023. ápr. 13. 14:11
 4/30 anonim ***** válasza:
47%

Nem volt szép a férfitól, házasság előtt kellett volna bejelenteni. Ugyanakkor megértem, hogy nem akarta a feleséget elveszíteni és félt, mert sokan nem tudják elfogadni, hogy biszex a férj.

Nem ismerek ilyen párokat, nyitott házasságban ez működhet, viszont ezt előtte kellett volna tisztáznia. Most lényegében rákényszeríti a másikra így hogy utána jelentette be. Én e miatt hagynám ott, mert senki se kényszerítsen. Viszont ha a nő szeretni, el tudja fogadni, szerintem ne csináljon nagy ügyet belőle.

2023. ápr. 13. 14:14
 5/30 A kérdező kommentje:
Hogy ne csináljon nagy űgyet abból, hogy a férje férfiakat akar dugni?
2023. ápr. 13. 14:16
 6/30 anonim ***** válasza:
16%
Had kérdezzem már meg, hogy mennyi ideje jártak és mennyit laktak együtt?
2023. ápr. 13. 14:16
 7/30 anonim ***** válasza:
22%
Engem pl. nem zavarna, nem tudnèk fèltèkeny lenni egy fèrfira.
2023. ápr. 13. 14:17
 8/30 A kérdező kommentje:
Jót kérdeztél. Ha jól emlékszem házasság előtt 4 évvel ismerkedtek meg.
2023. ápr. 13. 14:17
 9/30 A kérdező kommentje:
7-es de az milyen hogy drágám engeded hogy férfilakkal szexeljek? Ha nem engedi a feleség, akkor a férfi őt fogja okolni amiatt hogy nem éli meg a vágyait, vagy lexarja hogy nem engedi a nő, és titokban szexel férfiakkal. Ha meg engedi, az meg mikyen egy nő önbecsűlésének? Szerintem csakis a nő fog rosszul járni.
2023. ápr. 13. 14:19
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a többiekkel, nem is az lenne a bajom, hogy biszexuális, hanem az, hogy ezt direkt eltitkolta az esküvő utánig, majd ráadásul közölte, hogy ő szeretne férfiakkal szexelni. Na most ez mindkettő olyan, hogy előre meg kellett volna beszélni, hogy a nő el tudja dönteni, hogy ez belefér-e neki vagy sem. Engem a titkolózás része is nagyon zavarna, de azon még talán túl tudnám tenni magam, ha megbeszéljük, viszont az, hogy mással is szexelne, nagyon nem fér bele. Akkor se, ha azt mondja nem teszi, mert én nem engedem. Egyrészt tudnám, hogy nem elég neki, amit én nyújtok, másrészt meg bennem lenne, hogy vajon mikor teszi meg a hátam mögött.
2023. ápr. 13. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!