Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, akinek ugyanolyan erős a házassága gyerekekkel, mint gyerek előtt?
Sajnos sok helyen olvasom, hogy a gyerek születésével tönkremegy a kapcsolat, hogy elválnak, veszekednek, stb.
Egy erős, stabil kapcsolat megmaradhat?
3 éves a kisfiunk. A kapcsolatunk stabilabb, mint valaha.
Szerintem ez nem törvényszerű, hogy a gyerek után elromlik minden. De tény hogy én felelőtlenül biztosan nem vágtam volna bele. Először kellett az egzisztencia, egy biztonság érzet érzelmileg és anyagilag is.
Az eleje fárasztó és nehéz, de mi mindig úgy álltunk hozzá, hogy ez most ilyen xopórolleres, de elmúlik.
Nagyon sok időt töltöttünk hármasban, aztán négyesben, és ötösben. 😉 Nagyon sok párnál látom, hogy van a gyerek és anya, a férj és a feleség, és a nönek ketté kell szakadnia, hogy mindkét szerepben teljesítsen. De nincs olyan, hogy mi együtt, egy családként, és mindenki kölcsönösen feltöltődik érzelmileg. Például kiállításra csak kettesben, ha a gyereket sikerült lepasszolni. Babakocsival sétálni csak anya és a baba, addig apa otthon duzzog, mert egyedül van és unatkozik. Mindkét esetben mehetnének hármasban.
Ez nem jelenti azt, hogy kettesben a férfi és a nő nem tölt minőségi időt, nincs randi, se romantika! Az is kell. Csak az arányok mások.
Ebbe a kettészakadt szerepbe meg nagyon sok pár bukik bele, hogy elmagányosodnak, beszélgetni sincs idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!