Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van, akinek ugyanolyan erős a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, akinek ugyanolyan erős a házassága gyerekekkel, mint gyerek előtt?

Figyelt kérdés

Sajnos sok helyen olvasom, hogy a gyerek születésével tönkremegy a kapcsolat, hogy elválnak, veszekednek, stb.

Egy erős, stabil kapcsolat megmaradhat?

2023. ápr. 13. 10:59
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Vagy csak ott megy tönkre véglegesen, ahol felelőtlenül vágnak bele?
2023. ápr. 13. 10:59
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Van. Szüleim 45 éve házasok, 3 gyerekkel. Én a párommal 2 éve vagyok házas, 1 gyerekkel. Semmi nem változott az irányába, attól mert született egy gyerek.
2023. ápr. 13. 11:11
 3/13 anonim ***** válasza:
85%

3 éves a kisfiunk. A kapcsolatunk stabilabb, mint valaha.

Szerintem ez nem törvényszerű, hogy a gyerek után elromlik minden. De tény hogy én felelőtlenül biztosan nem vágtam volna bele. Először kellett az egzisztencia, egy biztonság érzet érzelmileg és anyagilag is.

2023. ápr. 13. 11:49
 4/13 anonim ***** válasza:
62%
A penz miatt megy tonkre es mert sok a munka. Ha ezt sikerul megoldani, van ido es penz pihenni, kikapcsolodni, elvezni az eletet, az tartosabb. Most nem a gazdagokrol beszelek, mert ott meg a telhetetlenseg a hiba.
2023. ápr. 13. 12:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azt látom hogy ahol pl. félrelépnek ott ezt már a gyerek születése előtt is csinálják, max. könnyebb erre fogni ha magyarázkodni kell.
2023. ápr. 13. 12:21
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Erős kapcsolatunk volt mimdig gyerek miatt (41 hónapig nem szexeltünk, eltávolodtunk) tönkre ment a kapcsolatunk egy pár hónapra. Kb 3-4 hónapos korára beleszoktunk, erővel és kitartással rendbe tettük a kapcsolatot. Tehát bármelyik kapcsolat tönkre mehet, nem muszáj felelőtlenül belevágni. A lényeg, hogy ki elég erős ahhoz hogy helyre tudja tenni.
2023. ápr. 13. 12:28
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megszületett a fiunk, én krízisnek éltem meg a kapcsolatunkra nézve. Előtte mindent együtt csináltunk, mindent megbeszéltünk, nagyon szoros volt a kapocs. Úgy éreztem, közénk állt a gyerek, mert onnantól kezdve én sokszor maradtam vele otthon, sokkal kevesebb lett a közös program, randi, kikapcsolódás, a fő téma a gyerek lett, szinte csak róla beszéltünk. Mit evett, mikor kakilt, fáj a hasa, jön a foga, van tej, nincs tej, stb... Sokat aggódtam ezen, de mindig mondta, hogy ez így normális, és még jobban szeret, mint előtte, felnéz rám azért, amit nap mint nap teszek, hálás mert megszültem a fiunkat. Azt hittem, hogy ez csak rizsa, de idővel lassan kezdett visszarendeződni minden. Valahogy a sok áldozatvállalás erősebbé tette az egészet.
2023. ápr. 13. 14:53
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Az eleje fárasztó és nehéz, de mi mindig úgy álltunk hozzá, hogy ez most ilyen xopórolleres, de elmúlik.

Nagyon sok időt töltöttünk hármasban, aztán négyesben, és ötösben. 😉 Nagyon sok párnál látom, hogy van a gyerek és anya, a férj és a feleség, és a nönek ketté kell szakadnia, hogy mindkét szerepben teljesítsen. De nincs olyan, hogy mi együtt, egy családként, és mindenki kölcsönösen feltöltődik érzelmileg. Például kiállításra csak kettesben, ha a gyereket sikerült lepasszolni. Babakocsival sétálni csak anya és a baba, addig apa otthon duzzog, mert egyedül van és unatkozik. Mindkét esetben mehetnének hármasban.

Ez nem jelenti azt, hogy kettesben a férfi és a nő nem tölt minőségi időt, nincs randi, se romantika! Az is kell. Csak az arányok mások.

Ebbe a kettészakadt szerepbe meg nagyon sok pár bukik bele, hogy elmagányosodnak, beszélgetni sincs idő.

2023. ápr. 13. 15:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy mennyibe kerül a gyerek túl van tolva. Lehet olcsóbban is venni ruhakat. Az sem szentsegtores ha rokontol, barattol fogad el az ember újszerű dolgokat. A 2. baba pedig simán orokolheti a nagyobb jó állapotban megmaradt dolgait. Pl. a babakocsit is. Tehat ahol apuka keres, anyuka átlag,gyed,-et kap nem teszi tönkre anyagilag a családot a gyerek. A többi "problémát" gondolok itt az otthon töltött időre, jajj szegény anyuci magányos lett. Egy érett személyiség ezt meg tudja oldani. A szex gyerek mellett meg némi kreativitást és alkalmazkodási képesseget igényel. Ennyi. Nem értem a sok picsogast. Egy gyerek erositheti a kapcsolatot és egyáltalán nem teher.
2023. ápr. 14. 01:29
 10/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, egyetértek!!
2023. ápr. 14. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!