Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem nagyon ellustult. Hogyan vegyem rá, hogy munkahelyet keressen?
Figyelt kérdés
Tehát 2 éve megszunt a munkahelye. A vállalkozó akivel egyutt alkalmazottként dolgozott abbahagyta. Szoba festő a szakmája. Sokáig csak úgy volt otthon. Azt mondta keres munkat de úgy láttam jo neki az az életforma, hogy csak van. Aztán munkanélküli lett. Ez már letelt. Megtudta hogy van nyugdíj előtti segély. Most azon van. Ja, orokolt lakasat 90 ezerért adja ki. Mindig morog, hogy kevés a pénz, kevés a pénz. Az is a baj igen tudálékos a házi munkát illetően. Mosogatni így kellene, úgy kellene. Ennyi mosogatószer kell nem annyi. Az ablak pucolasba is beleszólt. Nem így kellene csinálnom... stb. Sokszor látom unatkozik, nyűgös. Ma felmondta, hogy azért ő segít nekem a háztartásban /fuggonyoket rakott fel/ sok férfi egyáltalán nem. Kezdek besokallni. Azt értem, hogy a szakmája már nehéz neki. Amennyi meg hátravan nyugdijig azt inkább segelyen tölti de látná meg otthon a férfias teendőket. Annyira kopottak az ajtóink... hát nem látszik meg a pici kis lakasunkon hogy ott egy szoba festő -mázoló lakik. Legtöbbször délben kel fel mert éjjel sokáig nézi a tv-t. Neki is jó lenne ha akarna munkahelyen lenni, emberek között. Ha nem jönne össze meg mindig ott a segély mint lehetőség. Sokszor már azt se bánnám ha kocsmába menne csak ne morogna meg cs.szegetne engem otthon. Hogyan tovább? ,Mert ez így nem jó.#M.nellkuli
2023. ápr. 6. 04:48
1/11 anonim válasza:
Ne főzz és ne csinálj meg semmit. Csak észbekap.
2/11 Noren1989 válasza:
#1, annak inkább családon belüli erőszak szokott a vége lenni, amit felvetettél.
Noshát: szerintem érdemes beszélni vele, hogy akkor most te vagy a családfenntartó, ő meg legyen az otthonülő asszonka.
Főzzön, mosson, takarítson.
3/11 anonim válasza:
Irass vwlw oneletrajzod es küldd szét. Meg a munkaugyi ajanlatokra is.
Es rugdosd el a meghallgatasra
6/11 NTBS válasza:
Mond el neki, hogy azért kevés a pénz, mert nem dolgozik.
7/11 anonim válasza:
Mond h jovo honapba felmondtak neked szoval surgosen keressen melot.
A hazimunkat ha beszolj csinalja o.
8/11 anonim válasza:
Szóval nem dolgozik, de házi munkát is alig végez? Te dolgozol gondolom. Akkor végezzen ő minden házimunkát. Ez a minimum. Ne pedig pofázzon a mosogatásról.
9/11 anonim válasza:
Jó lenne leönteni forró vízzel, hogy legalább tudja mi az, vagy legalább néha borítsd rá a mosatlant.
10/11 anonim válasza:
Ezek szakaszok.
Egesz gyerekkoromban utáltam suliba járni, mert kötelező volt.
Aztán beteg lettem ami kvázi 0ra amortizálta az életem/tarsas kapcsolataim.
Már jobban vagyok, hidd el volt értelme az amortizációnak(habár kur\/a nehéz) de egy úgy élet kezdődhet
Amikor szétesnek a dolgok- egy masik oldalon akkor születnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!