Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A szexmentes házasság tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexmentes házasság tényleg általános dolog?

Figyelt kérdés

Itt a fórumon gondolom felülreprezentáltak azok, akik erre panaszkodnak, de tulajdonképpen a civil életben is elég sokszor előkerül ez a téma, ha nem más, akkor humor formájában. Valahogy mintha természetes volna, hogy egy idő után az emberek befejezik a szexet a házastársukkal és elválnak vagy max félrejárnak és megoldják házon kívül. Az ilyesmi annyira gyakori, hogy senkinek sem tűnik fel. A filmekben is örökké ezt mutatják be, hogy a házasság szürke, unalmas, de bezzeg ha bekerül egy szerető a képbe, akkor hogy felpöröghet valakinek az élete.

A legtöbbször férfiak panaszkodnak arra, hogy a feleségük egy idő után elzárkózik és nem engedi közel magához őket. Persze vannak fordított esetek is és nem is lehet erőltetni, de azért az sem normális, hogy egyik fél semmibe vegye a másik testi igényeit. Lehet hivatkozni fáradtságra, sok gyermekek körüli teendőre, de az ember attól még ember marad. Amúgy, ha megnézzük a vallások is kifejezetten szabályozták ezt a dolgot, a zsidóknál az ókorban is megvolt persze a mentruációs időszak, amikor tilos volt közösülni, de azonkívül valamilyen szinten kötelesség is volt, beleírták a házassági levélbe is, hogy a feleség nem tagadhatja meg az urától a testi örömöket. Most nem azt mondom ez a jó, de a szexmentes élet sem az és tényleg nem lehetséges, hogy hűségesen leéljen két ember egy házasságot, mert úgyis csak félredugással lehet kiélni a szexuális energiákat?

2023. márc. 22. 22:14
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
65%
28. Akkor azok nem érzelmi alapú , hanem semmi, szar, pl anyagi alapú kapcsolatok, egyik függ a másik pénzétől, közös hitel satöbbi, vagy a gyerek a kifogás. Ennyi. Az ilyen eleve nem igazi házasság. Csak annak csúfolják.
2023. márc. 25. 15:51
 32/34 anonim ***** válasza:
35%
28-as vagyok. Fikázhatsz, de nem így van. Nekem nincs hitel, gyerek van, de az az anya dolga amúgyis. Tök önálló vagyok. Semmiben nem vagyok korlátozva. Csúf sem vagyok. Hagyom, hogy rongyá dolgozza magát a ferjem, mert bár Ő nem vallja, de sztahanovista velem együtt. Ennyi. Mi még így is boldogan elünk míg meg nem halunk ;) Azért nem mondom, hogy nem kéne szex, mert kéne, de nagyon jól lehet uralni a saját vágyaim. Gondolom Ő is hisz tökre így és jól megy mindnen. Nekünk. Másnak, hogy megy? Őszintén? Letojom. ;)
2023. márc. 25. 17:02
 33/34 anonim ***** válasza:
76%

32. Ez szánalmas. A gyerek nem csak az anya dolga lenne, hanem közös. Egy gyereket se csak az anyja csinált meg, a róla való gondoskodásnak, nevelésnek, terheknek felelősségvállalásnak is normális kapcsolatban közösnek kell lennie. Szerencsétlen gyerek...

A többi meg már tényleg igényszint kérdése. Aki megalkuszik és egy olyan emberrel marad aki mellett csak van, de NEM együtt vele, hát....akkor az ő dolga. Ok.

A szexet úgyis megkeresi máshol amelyik fél jobban hiányolja. Ha azt hiszed nem, akkor nagyon naiv vagy.

2023. márc. 25. 17:31
 34/34 anonim ***** válasza:
24%
33, nagyon oktató jelleggel hantálsz. :)) 32-es vagyok amúgy. Az, hogy valakit a nemiszerve irányít, eléggé szánalmas. Ha azért nem bír valaki türelmesen várni az is szint úgy. A gyerek meg, nos, az úgy van, hogy a felelőség persze, hogy közös, a nevelés is. Majd ha lesz neked is, kíváncsi leszek ki lesz az aki majd a több fogalkozásoknak az idejét kire ruházza, főleg, hogy sztahanovként dolgozik a családért. Majd szólj ha tapasztalrad is! ;) Addig badarságokról ne kerepelj míg a valóságot nem fedi. ;)
2023. márc. 25. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!