Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiakat miért nem zavarja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat miért nem zavarja a társas magány?

Figyelt kérdés

Simán elvannak úgy házasságban, együttélésben évekig, hogy semmi igényük a másik társaságára.

Őket ez nem zavarja? Nem jobb olyannal együtt élni, akivel szívesen beszélget, vagy csinál bármi programot?

2023. márc. 19. 16:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Férfije válogatja. Valakinek elég, ha van meleg étel, szex, tv.
2023. márc. 19. 16:50
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

Megválaszoltad a saját kérdésed. Nincs rá igényük... Nekem is volt ilyen pasim, akinek felhoztam ezt így, meg hogy nem jó a kapcsolatunk, mert annyi volt a közös program hogy megnéztünk napi 2-3 filmet, és ha beleszóltam lecseszett, hogy nem hallja a filmet.

Hát nem értette miért szakitok... :D

2023. márc. 19. 16:55
 3/11 anonim ***** válasza:
7%
Talán neked is dolgoznod kéne és megértenéd.
2023. márc. 19. 17:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs összefüggés a kettő között. Ez érzelmi intelligencia.
2023. márc. 19. 17:03
 5/11 A kérdező kommentje:

Úgy érted, nem nemfüggő?

Nem láttam még nőt, akinek ez megfelelt, max nem volt lehetősége lépni.

2023. márc. 19. 17:21
 6/11 anonim ***** válasza:
53%
A ferfiaknak soha nem is barát társ kell egy nőből. Arra ott vannak a haverok. Szexkapcsolatban is elvannak évtizedekig is.
2023. márc. 19. 17:32
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
Nőkènt engem sem zavar a társas magány, de én magamnak való vagyok.
2023. márc. 19. 17:56
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Részben sokukban van autisztikus vonás, emiatt a magány nem gond nekik.
2023. márc. 19. 20:17
 9/11 anonim ***** válasza:
40%
Mert a férfiak többsége ezt nem társas magánynak éli meg. Egyszerűen nincs igénye sok férfinek arra, hogy állandóan beszélgessenek számukra semmit mondó dolgokról. Én személy szerint kifejezetten szeretem a csendet, vagy el lennei a saját kis világomban a saját kis dolgaimmal, legyen szó akrámiről. :D
2023. márc. 20. 14:56
 10/11 anonim ***** válasza:

"Simán elvannak úgy házasságban, együttélésben évekig, hogy semmi igényük a másik társaságára.

Őket ez nem zavarja? Nem jobb olyannal együtt élni, akivel szívesen beszélget, vagy csinál bármi programot?"

ez a megfogalmazás igazából le is írja a lényeget. el lehet lenni úgy, hogy nincs nagy igényed a másik társaságára (ahogy el lehet lenni úgy is, hogy nincs is kapcsolatod). de nyilván sokkal jobb, ha szívesen beszélgetsz vagy csinálsz programot a másikkal.

2023. márc. 29. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!