Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat miért nem zavarja a társas magány?
Simán elvannak úgy házasságban, együttélésben évekig, hogy semmi igényük a másik társaságára.
Őket ez nem zavarja? Nem jobb olyannal együtt élni, akivel szívesen beszélget, vagy csinál bármi programot?
Megválaszoltad a saját kérdésed. Nincs rá igényük... Nekem is volt ilyen pasim, akinek felhoztam ezt így, meg hogy nem jó a kapcsolatunk, mert annyi volt a közös program hogy megnéztünk napi 2-3 filmet, és ha beleszóltam lecseszett, hogy nem hallja a filmet.
Hát nem értette miért szakitok... :D
Úgy érted, nem nemfüggő?
Nem láttam még nőt, akinek ez megfelelt, max nem volt lehetősége lépni.
"Simán elvannak úgy házasságban, együttélésben évekig, hogy semmi igényük a másik társaságára.
Őket ez nem zavarja? Nem jobb olyannal együtt élni, akivel szívesen beszélget, vagy csinál bármi programot?"
ez a megfogalmazás igazából le is írja a lényeget. el lehet lenni úgy, hogy nincs nagy igényed a másik társaságára (ahogy el lehet lenni úgy is, hogy nincs is kapcsolatod). de nyilván sokkal jobb, ha szívesen beszélgetsz vagy csinálsz programot a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!