Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha dühös vagyok és csalódott, amiért a férjem a betegségével sztornózott egy régóta várt családi programot, a szabadságunkat és a betervezett műtétemet?
Nincs. Soha senkit nem műtöttek még az életben, te lettél volna az első. Csak a bunkó férjed elk.rta. Én válnék! Hogy volt pofája direkt ilyenkor megbetegedni?🤦🏽♀️
Azt mondod, nem a férjedre vagy dühös, valamiért mégis úgy érzem, hogy igen. (Máskülönben eleve mit keresne ebben a kategóriában a kérdés?)
Az normális, hogy csalódott vagy, de most őszintén, mit lehet tenni? Szar helyzet, próbáld meg kiadni magadból a feszkót, aztán menni tovább. Más tanácsot itt nem nagyon lehet adni.
Nekem az a gáz, hogy kicsit úgy állítod be a kérdésben, mintha direkt betegedett volna meg.
Ha azt írtad volna, gáz-e, hogy kiakaszt a helyzet, nem, az teljesen jogos. Bosszantó, hogy így jött ki, bár az is inkább csak a műtét miatt, mert a családi programot be lehet pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!