Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha dühös vagyok és csalódott, amiért a férjem a betegségével sztornózott egy régóta várt családi programot, a szabadságunkat és a betervezett műtétemet?
Figyelt kérdés
Sima légúti, vírusos nyavaja,nem komoly betegség. 10 évente egyszer beteg. De most borult minden, mint a kártyavár. Nyilván sajnálom őt és ápolom, de nagyon dühös és szomorú vagyok, hogy minden kútba esett. Nem rá haragszom, hanem erre a helyzetre. De gondolom,nem szabadna így éreznem.2023. márc. 18. 20:09
1/19 anonim válasza:
Igen, mert nem tehet rola, bar ha nem komoly baj, akkor a mutet miatt megoldhattatok volna titokban a dolgot.
2/19 anonim válasza:
Nyugodtan lehetsz dühös, teljesen érthető. Majd bepótoljátok máskor.
A műtéteddel mi a gond? AZ miért halasztódik?
3/19 anonim válasza:
"akkor a mutet miatt megoldhattatok volna titokban a dolgot."
Ilyen ostoba tanácsot! Egy frissen műtött beteget sokkal jobban megterhel bármilyen banális légúti fertőzés. Már megint egy nagyon okos, aki jobban tudja a dolgokat, mint az operáló orvos.
4/19 anonim válasza:
Nem nagyon értem, miért kell egy műtétet elhalasztani a férjed betegsége miatt... A többit meg simán bepótoljátok, ha meggyógyult...
6/19 A kérdező kommentje:
Mert én is elkapom, azért. Ma hatalmasodott el rajta, nekem még nincsenek tüneteim, de a dolog természetéből fakadóan ez csak idő kérdése.
2023. márc. 18. 20:24
7/19 A kérdező kommentje:
Megmondanád, 5-ös, mégis mi a jó Úristen a kamu ezen, hogy valaki összetaknyol a műtéted előtt, ami amúgy nem rutinműtét, és halasztani kell? És azon, hogy szerettünk volna kicsit kikapcsolódni előtte és egy családi ünnepet megtartani, mert a műtét után sokáig nem lehet? Remélem, te is leszel ilyen helyzetben. Majd akkor kamuzz.
2023. márc. 18. 20:26
8/19 anonim válasza:
6. Mikor engem műtöttek, előzőleg az orvos mondta, hogy hordjak maszkot, aludjak külön, és kerüljem az embereket. Pont a fertőzés elkerülése végett.
9/19 anonim válasza:
Sajnos simán lehet, hogy a vírust te vitted haza és passzoltad át a férjedre, aki előbb vagy erősebben kezdett el tünetelni, mint te. Sajnos ilyen van, ne legyél mérges, mindenkivel előfordul, de minden tervezett dolog pótolható
10/19 anonim válasza:
Na gyerekek, nekem már maradt el műtétem, mert pont a műtét előtt pár nappal tört ki rajtam a nátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!