Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a feleségek akik nagyon ritkán szexelnek a férjükkel, minek nézik a férjüket?
Ez az én vettem el duma meg, hogy régen nem vettem észre ez nagyon bugyuta. Képzeld régen naponta volt szex, nem is rossz.
Elmenni valahova meg nem egyszerű mert mindig dolgozunk itthon meg várnak a gyerekek, a tanulás, stb. Ha véletlen a nagyszülőknél vannak akkor meg megint csak nem én vagyok akire időt kell szakítani hanem akkor a lényeg, hogy fél órával többet lehet aludni. Csak nekem abszurd, hogy egy fél órája sincs rám? Ja és már sokat beszélgettünk erről. A válasz, hogy nem tudja miért de már nem kívánja annyira.
"itthon meg várnak a gyerekek"
Itt a hiba, és nem lehet visszacsinálni.
"meg lehet tenni , hogy csak akkor szexel amikor nagy ritkán kedve támad?"
Szeretnél vele úgy szexelni, hogy nincs kedve? 😳
7) a szex hiánya kapcsán nem tudok okosat mondani. De az is gáz, hogy szerinted ezen kívül csak az eltartásról / kihasználásról szól a kapcsolatotok. Ha így van, semmi értelme benne maradnod, ha nincs így, akkor meg nevetséges ez a mártírkodás és sértettség.
Itt a szexhiány csak egy tünet, az alapoktól nézném át a kapcsolatot a helyetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!