Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem unalmas a házas élet sok év után?
"Sosem unalmas azzal lenni, élni, akit őszintén, teljes szívből szeretünk. Ennyi."
Ez csak a mesekönyvekben van így, hogy semmit nem kell tenni csak nagyon szeretnetek egymást, és akkor minden tökéletes.
21. Hát ezek szerint mégsem csak a mesékben van ilyen... A való életben is.
Ki mondta hogy semmit nem kell tenni a kapcsolatért? Erről egy szó se volt. Szimplán annyit írtam, hogy akik valóban szeretik egymást azoknak nem unalmas a házasságuk. Az már nem az én hibám, hogy ebbe nem tudsz belegondolni, hogy ez mit jelent.
Segítek: azt, hogy akik szeretik egymást, tesznek a kapcsolatukért, akarnak és törődnek egymással. Ez a szerelmükből fakad. Ezáltal nem lesz unalmas.
Azzal lesz unalmas élni aki nem törődik a párjával, se a kapcsolattal.
Akik szeretik egymást, azoknak a kölcsönös törődésre is igénye van. Mit nem értesz ezen?
Az elmúlt évben voltam2csodás utazáson,átlagban25-30emberrel.Ennyi emberből 2párra mondanám,h nagyon össze illettek-állandóan évődtek,viccelődtek egymással,de a többin látszott,főleg a pasikon,h a hátuk közepére nem kívánják ezt a cécót.
A magam részéről ehhez annyit tudnék hozzá tenni,h amióta szingli vagyok,sokkal boldogabb vagyok,mint bármikor:azt csinálok,amit akarok és azzal,akivel akarom,de őszíntén szólva a legviccesebb ember is egy idő után fáraszt és untat!
"Szimplán annyit írtam, hogy akik valóban szeretik egymást azoknak nem unalmas a házasságuk."
ha ez ilyen egyszerű lenne.
hány olyan van, hogy nagyon szeretik egymást, de inkább már csak mint nagyon közeli családtagok
" de már inkább csak mint nagyon közeli családtagok"
Hát , akkor azoknál sose volt igazi szerelem, vagy nem tudom...
Én nem tudom elképzelni sem, hogy életem szerelmét máshogy szeressem, vagy kevésbé szeressem, csakis szerelemmel.
na, egy újabb tündérmesés általánosítás: akiknél sok idő elteltével már nem lobog úgy a szerelem, azok valójában sosem voltak szerelmesek.
lassan coelho-i magasságokban járunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!