Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek egy karrierista nővel?
"A feleségem éveket tanult de sajnos a szakmájat nem fizetik meg, ez miatt értéktelennek érzi magát mellettem inkább versenyez velem. Két gyermek született, az elsőt én akartam a másodikat ő. Azóta is sorolja hogy ő nem akart gyereket mert a karrier fontosabb lett volna."
Akkor minek vállalt gyereket? Ja, későn kapcsolt és most be akarja húzni az elvesztegett éveket. Ami rendben van, de nem ilyen módon:
"A probléma az hogy otthon én csinálod mindent: naponta főzök, takarítok, viszem a gyerekeket. Naponta ételt rendel, babysittert hív hogy tanuljon hogy utólérjen, a háztartásban semmit nem csinál csak a kötelezőt amit a kicsikkel kell. Ha nem ilyen munkám lenne meghalnánk a koszban. Ő úgy nőtt fel hogy volt otthon kenyér meg szalámi neki ez elég és ő akkor is boldog ezt kapják a gyerekek is alapon."
Azert van különbség az között, hogy besegítek a férjemnek legalább elmosogatni, vagy rendet tenni a házban, vagy bebisziterre passzolni a gyereket azt senkihez egy árva kukkot nem szól, senkit nem hallgatt meg, hogy mi a problémája csak tanul.
A gyerekekkel akkor foglalkozik legalább egy kicsit? Mert nekem az jön le, hogy megőrűlt viccen kívül.
Na akkor álljunk meg egy pillanatra.
Most akkor homeoffice van, vagy nem. Mind a kettő le lett írva. Tovább:
“A probléma az hogy otthon én csinálod mindent: naponta főzök, takarítok, viszem a gyerekeket. Naponta ételt rendel, babysittert hív hogy tanuljon hogy utólérjen, a háztartásban semmit nem csinál csak a kötelezőt amit a kicsikkel kell. ”
Most akkor naponta főz a kérdező, vagy a nő rendel kaját? Ha a kérdező viszi a gyerekeket, akkor minek a babysitter? A kicsikkel járó házimunka nem semmi, kedves kérdező. Sok itt az ellentmondás a mesében.
#68: A kisebbhez kell a bébiszitter aki otthon van szerintem.
És ő főz a nő meg mellé rendel gondolom még nincs kész a kaja.
Otthon dolgozik, lehet egyszer-kétszer bejar, míg a nő otthon tanul és a kanalat nem mossa el maga után talán.
Én így értelmeztem. 🤣
"a wc-t is kitakaritod magad után ami neki még soha sem sikerült..."
Eddig sem takarított ahogy illene ezek szerint...
"Én otthonról dolgozom, reggel viszem hozom a nagyot. Ő a kicsivel tölt több időt de már nem bírja, mivel tanulni szeretne és dolgozni menni mivel ettől érezné magát értékesnek. A problémám csak az hogy otthon a kicsivel van, de ezen felül semmiben nem segít. Én főzök, takarítok, pakolok, neki ez nem fontos és nem érdekli, mivel ő nem azért tanult hogy konyhamalac legyen emelett még babysittert rendelt hogy tanulni tudjon és legyen magára ideje."
Nem bírja az anyai teendőket összeegyeztetni a tanulással, de akkor miért 2 gyerek után fogott neki? A másodikat ő szerette volna, első gyerek után, ha tanulni akart oly nagyon miért vállalt még egyet? Szerintem itt annyi van, hogy elege van az anyai és otthonlétből és a tanulásba menekül.
52 Xanaxot azért bevetted? Úgy kívángass másoknak, hogy a végén még visszaszáll. Ha ennyire felháborítónak találod, hogy a férfi is ugyanolyan szülője a gyereknek, mint a nő és pont ugyannyira foglalkoznia kell(ene) velük, mint a nőnek, akkor inkább a te fajtád ne szaporodjon.
Megnyugtatlak, van gyerekünk, nem is egy, szóval a “jókívánságod”nem ért célt. A különbség csak annyi, hogy én nem egy ilyen herének szültem, aki szerint innentől már csak anya vagyok és egy dolgom van: a gyerekeket rendezni, aki szerint én csak ne akarjak tanulni meg karriert építeni és aki szerint a KÖZÖS gyerekeink csak az én problémám. Nem bizony. Otthon voltam 1 évet, utána férjem 7 hónapot, majd ment bölcsibe a lányunk, én meg vissza dolgozni, mert volt rá igényem. Köszönik szépen, a gyerekek teljes életvidám és boldog gyerekek. Lehet rajta hőbörögni, épp csak senkit nem érdekel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!