Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek egy karrierista nővel?
20
Igen.
Kérdező bazd ki az utcára akkor majd megtanulja hogy magáról gondoskodjon!
Ezt kellene tenni az összes tohonya nő válaszolóval is
Babuci, te még nem láttál karrierista nőt.
Az én vagyok és a belet is kihajtanám belőled, ha a munkád miatt felhatalmazva éreznéd magad arra, hogy a saját mocskod más takarítsa.
Minden felnőttnek kötelessége magát eltartani, maga körül rendet tartani, megtanulni háztartást vezetni, főzni magára. Ez az alap. Szegény nő próbálja mindenben az alapot nyújtani, csak a te lusta valagad miatt nem jut egyről kettőre.
Az egyéni szocprobléma, ha ezeket nem tudod magadtól nyújtani. Oldd meg. Ha te életképtelen vagy, fizess valakit, aki kivakar a piszkodból a feleséged helyett. De nem aggatjuk másra azt, hogy megbuktunk, mint felnőtt ember.
Nekem nincs gyerekem, de ha a férjem home officeban arra nem lenne képes, hogy indítson egy mosást és kiteregessen vagy elmosogasson a reggeli meeting közben, ahogy én szoktam, szerintem be sem engedtem volna az otthonomba. Úgyis csak tönkretenni tudja, nem?
Egyébként megha valahol igaza is van (ami nincs) mint pl az első perctől fogva, hogy összekoltoztek a nő nem takarított, főzött, rendetlen volt (házasság&gyerekek előtt, ha nem lenne tiszta), akkor magyarázatok meg utolsó kettő és kérdező, hogy minek vette el és csinált neki 2 gyereket?
Nem azért, mert jó nő, belevaló az ágyban stb és majd ő megneveli és hasonlók? Az a feleség míg a kérdező elerte álmai munkáját addig otthon a gyerekekkel volt. És most mivel a drága kérdező saját bőrén tapasztalja, hogy nem olyan jó móka, buli otthon a gyerekek körül forogni, pluszban a háztartást is rendbe rakni most már váltana vissza a régi kerékvágásba, vagyis inkább több munka és a nő ismét maradjon szolga és anya.
Persze azért elegitse ki, szuper legyen a szex, legyen kívánatos, nem baj ha buta, de csak addig míg meg nem unja, hogy csak ő dolgozik, ő pénzét veri el a nő.
Aztán elvalna, azt keresne fiatalabb bigét ugyanolyat, hiszen a kérdező képtelen elfogadni, hogy a nő karriert is szeretne, magasabb IQ-val rendelkezni, mert hát akkor egyenrangúak lennének és azt semmiképp nem engedi meg, mert hát akkor ő nem "férfi" ugye kérdező? 😀
Elarulom, hogy nem vagy különben, aki szereti, tiszteli a párját az támogassa és nem degradálja, hogy:
"Úgysem ered el az én szintem!"
Miközben az a feleség nem akar az ő szintjére jutni, csak feljebb jutni, mert eddig az ő kívánságát leste...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!