Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik nem házasodnak és gyerekeik sincsenek, azok végülis sosem lesznek igazán felnőttek?
Nem picsogás, csupán arra szerettünk volna rávilágítani,hogy ennek az éremnek is 2 oldala van. Ezt még saját nagyanyám is belátta,nekem el is mondta , pedig 2 generációval előttünk járt, és egy családcentrikus asszonyról volt szó. Igazából nincs itt jó vagy rossz életút,csak más mindkettő, és szerintem egyiket se kell a másik fölé emelni.
19-es:
A példával azt mutattam be, hogy sokak számára nem elérhető út a csajozós életmód. Mivel viszont az ember alapvetően társas lény, ezért sokan inkább választanak egy középkategóriás kapcsolatot, mint a magányt és hogy egyedül dögöljenek meg.
Senki nem picsog. Tartsd meg a shaming language-t a feminista fórumokra. Mi itt életutakról beszélünk. A gyerekvállalásnak és a családalapításnak is megvan a szépsége. Arra világítottam rá, hogy a "felnőtté válás" egyáltalán nem jelent nagyobb boldogságot. Egymástól ezek független dolgok. Éppen ezért nem értem azokat, akik lenézik a felnőttgyerekeket.
Nekem 2 gyerekem van (8, 11 évesek), de szerintem én gyerek maradtam így is.
Túl hamar került egyenesbe az életem, így nem szakadok bele a munkámba és azt csinálok kb amit akarok/szeretnék. Ami nem olyan előnyös gyereknevelésnél szerintem.
Sajnos nem érzem a felelősséget és nem vagyok jó apa, mert nem olyan dolgokat csinálok a gyerekekkel együtt, ami hasznos nekik, hanem olyat amit én is élvezek. Focizunk, pingpongozunk, gokartozunk, multizunk, matekot tanulunk együtt max
De például nem tudom magam rávenni, hogy megjelenjek valami iskolai tehetségkutatón vagy szülői értekezleten, meg ignorálom a tanárt is mert állandóan valami kínja van, hogy vigyem az iskolába őket, ne gyalog járjanak meg ilyenek. :D
Szóval gyerekvállalás nem feltétlen jelenti azt, hogy felnőtt lettél és lehet nincs is köze hozzá, max segíthet.
Férfi akkor lesz valaki a fiúból amikor már képes határozottan fellépni önmaga vagy mások érdekeiben. A határozottság, céltudatosság, elhatározás tesz valakit felnőtt férfivá.
És nem a házasság, vagy gyerekvállalás vagy fizikai erő...vagy bármi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!